Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΦΕΣΤΙΒΑΛ.. “ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ” ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ!



Όπως είναι γνωστό κάθε χρόνο τελείται, συνήθως εντός του περίφημου πανεπιστημιακού ασύλου, το γνωστό «αντιαπαγορευτικό φεστιβάλ» με κεντρικό θέμα την πλήρη αποποινικοποίηση της κάνναβης (χασίς).


Στο εν λόγω φεστιβάλ γίνεται πλύση εγκεφάλου σε εκατοντάδες νεολαίους, σε μεγάλο ποσοστό ανήλικους, προκειμένου να αποδεχθούν ως «φυσιολογική» και «αβλαβή» τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Και, φυσικά, το τι περαιτέρω συμβαίνει το αφήνουμε στη φαντασία του αναγνώστη..
Φέτος η εν λόγω εκδήλωση -διαφήμιση της «μαστούρας» θα διεξαχθεί σε τέσσερις ημέρες και συγκεκριμένα στις 8, 9, 10 και 11 Μαΐου.
Μάλιστα, για την έναρξη της εκδήλωσης έχει διατεθεί το... Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων!
Άμεση, δηλαδή, συνδρομή του Καμίνη στην διοργάνωση του συγκεκριμένου φεστιβάλ με αντικείμενο, σύμφωνα με τους διοργανωτές του, την «αντίθεση στην απαγόρευση» του «χόρτου»;
makeleio.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com