Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Σοκ από το μπαράζ αυτοκτονιών το τελευταίο διήμερο............



Καθημερινές είναι πλέον, το τελευταίο διάστημα, οι αυτοκτονίες σε διάφορες περιοχές της χώρας. Μόνο το τελευταίο διήμερο τουλάχιστον άλλες τρεις περιπτώσεις αυτοχειρίας ήρθαν στο φως.

Σοκ έχει προκαλέσει ο χαμός του 55χρονου δικηγόρου Κώστα Ρεσβάνη, ο οποίος έπεσε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στο κενό από τον 5ο όροφο του γραφείου του, στην οδό Παλαιολόγου 5 στον Πειραιά. Ο αυτόχειρας διετέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά επί δημαρχίας Φασούλα, το 2009 ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και επί σειρά ετών ήταν μέλος του προεδρείου του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά. Και τον περασμένο Δεκέμβριο είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Την ίδια ημέρα, στο Ηράκλειο Κρήτης ένας 70χρονος, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό με μαχαίρι και τελικά κατέληξε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.
Τέλος στη ζωή του έβαλε τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς και ένας 26χρονος στην Πάτρα, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος με σχοινί στο συνεργείο που διατηρεί ο πατέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο επικαλούνταν προσωπικούς – όχι οικονομικούς – λόγους για την απονενοημένη αυτή πράξη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com