Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Ρίχνουν δίχτυα από την ΝΔ στην "ωραία Κατερίνα"...........




Η προσέγγιση της ΝΔ στο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ 
Γέφυρες στην Κατερίνα Διαμαντοπούλου του ΠΑΣΟΚ, ρίχνουν τελευταία, με εντολή άνωθεν από την Νέα Δημοκρατία. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα parapolitika,  oι διαλυτικές τάσεις που παρουσιάζει το κίνημα έχουν ανοίξει την όρεξη στη ΝΔ, για να ξεκινήσει πολιτική κουβέντα με νέα και άφθαρτα στελέχη του "συνέταιρου"


"Επιβάλλεται να γίνει κάτι τέτοιο " έλεγε κορυφαίο κομματικό στέλεχος της ΝΔ."Αν το ΠΑΣΟΚ καταρρεύσει εκτός από επίπεδο βουλευτών, θα πρέπει να ανοίξει διάλογος και με τα πιο μικρά στελέχη του κόμματος, που έχουν τις ίδιες ανησυχίες με εμάς για το μέλλον της χώρας" 
Άγνωστο βεβαια παραμένει το τι σκέφτεται η ίδια η Διαμαντοπούλου....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com