Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Κασιδιάρης: Πήγε στο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής και του έκοψαν… κλήση!!!!!!!!!!!!!!!



Αστυνομικοί της Τροχαίας έκοψαν σήμερα το πρωί κλήση στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Μάλιστα, ο γερανός είχε ήδη αρχίσει να σηκώνει το ΙΧ του καθώς είχε παρκάρει παράνομα στο Σύνταγμα.

Ο κ. Κασιδιάρης βρέθηκε στην πλατεία Συντάγματος για το προγραμματισμό του συσσιτίου της Χρυσής Αυγής, το οποίο ωστόσο είχει προειδοποιήσει ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Καμίνης ότι θα εμποδίσει.
Πριν από λίγα λεπτά μάλιστα έγινε περιορισμένη χρήση χημικών ενώ ήρθαν στα χέρια μέλη του κόμματος με αστυνομικούς προκειμένου να μην τους επιτρέψουν να ξεφορτώσουν τα τρόφιμα από τα φορτηγά. Πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com