Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Β.Μεϊμαράκης: "Δεν θα μειωθούν οι αποδοχές των βουλευτών"...





Μια διαφορετική πρόταση για τους μισθούς και τις αποζημιώσεις των βουλευτών έκανε ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, o κ. Μεϊμαράκης προτείνει να έχουν οι βουλευτές εσόδων – εξόδων, αλλά και να καταργηθεί το αφορολόγητο.
 
Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης τόνισε: «Είναι κατανοητή η οργή του κόσμου, αλλά όχι οι αντιδράσεις ορισμένων βουλευτών».
 
Αναφορικά, πάντως, με τη μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης ο πρόεδρος της Βουλής σημείωσε ότι δεν μπορεί να μειωθεί.
 
«Δεν μπορούμε να μειώσουμε τη βουλευτική αποζημίωση, επειδή αυτή είναι συνδεδεμένη, από το Σύνταγμα, με τις αποδοχές των δικαστών. Ομως, δεν υπάρχουν πλέον οι 16 μισθοί, ούτε τα έξοδα κίνησης. Είναι υποκριτές όσοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να γίνει μείωση» ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Προφανώς όμως επείδή οι δικοί μας μισθοί δεν είναι συνδεδεμένοι από το Σύνταγμα με κανενός τις αποδοχές, μπορέιτε να τους μειώνετε με μοναδική ευκολία.
 
Όπως επίσης να βγάζετε νόμους με την μορφή εγκυκλίων του κυρίου Θεοχάρη, για αναδρομικούς ελέγχους 10 ετών σε όποιον "βάλετε στο μάτι" ζητώντας του πράγματα που θα έπρεπε να κράταγε αρχείο με όγκο δωματίου, αλλά δεν κράταγε γιατί τότε δεν υπήρχε νόμος να το ζητάει!
 
Τώρα όμως οι περιβόητοι έλεγχοι Θεοχάρη τα ζητούν αναδρομικά, γνωρίζοντας ότι είναι παράνομο αλλά με την σιγουριά ότι δεν θα έχει λεφτά ο πολίτης για να τρέξει στα δικαστήρια για μια δεκαετία για να αποδέιξει το πασιφανές ότι το κράτος είναι ληστής. Σου λέει "ξέρω ότι σε αδικώ πήγαινέ με στα δικαστήρια, αλλά δεν έχεις να πας, τι κρίμα".
 
Οπότε τον βγάζετε φοροφυγά με την μέθοδο των εισοδημάτων που "φαντάζεστε" και του παίρνετε σπίτι, αυτοκίνητο, και τον βάζετε φυλακή.
 
Κατά τα άλλα δεν μπορέιτε να μειώσετε την βουλευτική αποζημίωση που είναι 7-8000 ευρώ.
 
Αλήθεια γιατί την λέτε αποζημίωση; Εμείς έπρεπε να παίρνουμε αποζημίωση που μας προκαλείτε κατάθλιψη και ψυχική οδύνη.
 
 










defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com