Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Η σύλληψη του πεζοναύτη με το ΓΕΣ στην εποχή της ΥΕΝΕΔ...



Το περιστατικό με τον ταγματάρχη πεζοναύτη και την σύλληψή του ,έγινε προχθές και μία εφημερίδα του Βόλου αναφέρθηκε στο γεγονός.

Το ΓΕΣ προφανώς πίστεψε ότι η είδηση δεν θα ξεπερνούσε τα όρια του νομού Μαγνησίας και θα σταματούσε ...στα διόδια. Γι΄ αυτό και προτίμησε ...να μην ασχοληθεί! Σου λέει υπάρχει και η αστυνομία να το ανακοινώσει.

Κάτι ανάλογο έχει συμβεί και στο παρελθόν με σύλληψη ,δίκη και καταδίκη ανθυπολοχαγού των Ειδικών Δυνάμεων που είχε εμπλακεί σε επεισόδιο και βρέθηκε πάνω του πιστόλι. Μέχρι και σήμερα το ΓΕΣ όσες φορές έχει ερωτηθεί δεν γνωρίζει πόσο έχει καταδικαστεί ο ανθυπολοχαγός. Οκτώ μήνες να το πληροφορήσουμε εμείς.

Καλά τα μαθήματα και τα σεμινάρια περί ΜΜΕ στα οποία στέλνει τοΓΕΣ αξιωματικούς του, αλλά τι να το κάνεις αν δεν χρησιμοποιείς τα βασικά που μαθαίνεις; 

Συμπέρασμα: Κάποιος να ειδοποιήσει το ΓΕΣ ότι η εποχή της ΥΕΝΕΔέχει περάσει προ καιρού. Ακόμη και η ΕΡΤ έκλεισε. Ευτυχώς -δυστυχώς για το ΓΕΣ- τίποτα πια δεν μπορεί να μείνει κρυφό. 











onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com