Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

BINTEO-"Βόμβα" από τον Σαμαρά: Ακόμα και εαν χάσουμε έναν βουλευτή υπάρχουν έτοιμοι άλλοι...





Στην ετήσια «Συνάντηση Ηγετών» που διοργάνωσε η εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung ο Έλληνας Πρωθυπουργός κλήθηκε, μπροστά στα μάτια του Σόιμπλε, να πείσει το γερμανικό κοινό για τη συνέχεια των μεταρρυθμίσεων, όμως η μεγάλη είδηση που έβγαλε ήταν για την κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή.
«Η κυβέρνηση είναι ισχυρή, δεν θα χάσουμε την πλειοψηφία»

Ο Α. Σαμαράς αποκάλυψε πως εκτός από το ΠΑΣΟΚ υπάρχουν και άλλοι βουλευτές – ''καβάντζα'' έτοιμοι να βοηθήσουν την κυβέρνηση εαν χρειαστεί, σύμφωνα με την Καθημερινή.
''Ακόμη κι αν υπάρχει διαρροή ενός βουλευτή, υπάρχει πάντοτε ένα «μαξιλάρι» καθώς υπάρχουν άλλοι έτοιμοι να βοηθήσουν'' ήταν τα ακριβή λόγια του που σίγουρα δημιουργούν αίσθηση.

η κυβέρνηση είναι με το ευρώ ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση με τη δραχμή

Πιθανότατα έτσι εξηγείται και γιατί ο Α. Σαμαράς έβαλε στοίχημα πως θα είναι Πρωθυπουργός και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.
''Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα είμαι Πρωθυπουργός, η εθνική Ελλάδος μπορεί να μην έχει το Ρεχάγκελ αλλά εξακολουθεί να πηγαίνει εξαιρετικά καλά''.

Αμέσως μετά έστρεψε τα βέλη του στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως η κυβέρνηση είναι με το ευρώ ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση με τη δραχμή.
Και όλα αυτά ενώ από έξω διαδήλωναν περίπου 50 οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαφορά Σαμαρά με Σόιμπλε για νέο Μνημόνιο

Λίγο πριν επαναλάβει ο Πρωθυπουργός πως η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί νέο Μνημόνιο, ο Β. Σόιμπλε είχε κάνει λόγο για νέο πακέτο για την Ελλάδα.

''η άποψή μου είναι ότι πρέπει να παραμείνουμε στη συμφωνία που ήδη έχουμε''

Παίρνοντας το ''ριμπάουντ'' ο Σαμαράς δήλωσε με νόημα πως ''η άποψή μου είναι ότι πρέπει να παραμείνουμε στη συμφωνία που ήδη έχουμε'', πατώντας ουσιαστικά στην επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος ώστε το Eurogroup να ενεργοποιήσει την δέσμευση για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός τόνισε στο γερμανικό ακροατήριο πως ''θα τηρήσουμε τις συμφωνίες μας'', απορρίπτοντας ταυτόχρονα τις κριτικές για μεταρρυθμιστική κόπωση της κυβέρνησης.
''Οι εχθροί της μεταρρύθμισης θα αντιδράσουν άμεσα ενώ οι πολίτες αντιλαμβάνονται τα οφέλη σε επόμενο στάδιο'' δ'ηλωσε εμφατικά ο κ. Σαμαράς.

Δείτε σε video τις δηλώσεις του Α. Σαμαρά.



 










newsit,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com