Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ PIZZA HUT ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.





Έκλεισε η Pizza Hut στην Θεσσαλονίκη.
Αιτία, οι υπερβολικές απαιτήσεις των εργαζομένων!!!
Σχεδόν με δάκρια στα μάτια ο εκπρόσωπος της Food Plus (Pizza Hut – Kfc) του επιχειρηματία Χ. Ιωάννου, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα και κατήγγειλε τους εργαζόμενους οι οποίοι αρνήθηκαν να υπογράψουν τις νέες συμβάσεις εργασίας, όπου προβλέπονταν ο μισθός τους να ξεκινά από ...
τα 150 ευρώ και να φτάνει στο αστρονομικό ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ το μήνα!
Ο εκπρόσωπος της εταιρίας χαρακτήρισε αχάριστους τους εργαζόμενους, και αποκάλυψε πως η εταιρία θα μετακομίσει στην γειτονική Βουλγαρία, από όπου θα εξυπηρετεί την πόλη της Θεσσαλονίκης με ένα δίκτυο ιπτάμενων delivery boys, οι οποίοι φορώντας ειδική στολή θα απογειώνονται από την Βουλγαρία και θα προσγειώνονται στις ταράτσες των σπιτιών της συμπρωτεύουσας.
Η εταιρία ανακοίνωσε επίσης ότι αν οι εργαζόμενοι στα καταστήματα της Αθήνας αρνηθούν να υπογράψουν τις νέες προνομιακές συμβάσεις εργασίας, η εταιρία θα τους αντικαταστήσει με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους (φωτο), ενώ αποκάλυψε πως μελετούν νέες τεχνολογίες, όπως την χρήση γενετικά τροποποιημένων υλικών τα οποία θα επιτρέπουν στις πίτσες να μαγειρεύονται και να παραδίδονται μόνες τους, όπως πχ την πίτσα με πόδια, από γενετικά τροποποιημένο αλεύρι στο οποίο έχει προστεθεί γονίδιο από σαρανταποδαρούσα.
"Αργά ή γρήγορα θα καταργήσουμε τους εργαζόμενους" τόνισε ο εκπρόσωπος της Food Plus, ενώ ευχαρίστησε το Ελληνικό κοινό για την στήριξη που παρέχει στην Pizza Hut, ενώ αποκάλυψε το νέο διαφημιστικό σλόγκαν της εταιρίας:
"Πίτσα φτιαγμένη από δούλους, για δούλους"
Επίσημο μπλογκ εργαζομένων στην Pizza Hut :

makelio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com