Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Χειροτερεύει η θέση της οικογένειας στην Ελλάδα...

Σε ακόμα χειρότερη θέση η οικογένεια, καταγγέλλει η Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας.



Πλήρης κατάργηση του αφορολόγητου για κάθε παιδί της οικογένειας, μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις ίδιες για τους άγαμους και τους πολύτεκνους, κατάργηση των πολυτεκνικών επιδομάτων, φορολογία στα ακίνητα. Εν μέσω των παραπάνω μέτρων, όπως τα παραθέτει η Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδας, γιορτάζεται αύριο η Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας.
«Βρίσκουμε την ημέρα αυτή την οικογένεια και ιδιαίτερα την πολύτεκνη, σε ακόμη χειρότερη θέση, τόσο από τη γενικευμένη φτώχεια της χώρας όσο και από σωρεία παράλογων νομοθετημάτων», σημειώνει η Συνομοσπονδία σε σχετική ανακοίνωσή της, και προσθέτει: «Η Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας δίνει αφορμή σε όλους, την κοινωνία και την Κυβέρνηση, να ξανασκεφτούν και να αποφασίσουν για πράξεις και μέτρα που θα στηρίξουν την οικογένεια στις νέες δύσκολες συνθήκες, κάτι που το Σύνταγμα αλλά και πλήθος Διεθνών Συμβάσεων, κάτω από την αιγίδα του ΟΗΕ, προβλέπουν και επιτάσσουν».
Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας είναι αφιερωμένη στην προώθηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης και της αλληλεγγύης των γενεών.

Πηγή: AΠE-MΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com