Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Α. Σαμαράς: Φέτος θα έχουμε 17 εκατ. τουρίστες...






Έκκληση απηύθυνε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε επαγγελματίες και πολίτες να βοηθήσει για την καλή εικόνα της Ελλάδας, κατά...την τουριστική περίοδο.

Σε σύσκεψη για τον τουρισμό, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός ανέφερε πως φέτος θα έχουμε 17 εκατ. τουρίστες, κάτι που, όπως είπε, είναι ψήφος εμπιστοσύνης για τη χώρα, ρευστότητα και χρήμα για την αγορά, καθώς και καινούργιες υγιείς θέσεις εργασίας.

Παράλληλα, σημείωσε ότι «η εικόνα της χώρας δεν είναι μόνο ευθύνη της Πολιτείας» και τόνισε πως «για να έχουμε και του χρόνου τόσους και ακόμα περισσότερους τουρίστες, θα πρέπει να προσέξουμε την ποιότητα των υπηρεσιών και των ελληνικών προϊόντων, τις τιμές, την ασφάλεια των επισκεπτών και την καθαριότητα στις πόλεις και τις παραλίες».
capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com