Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Μονομαχία Ντόρας – Στουρνάρα για την «καρέκλα» της Μαρίας...






Στα πάνω του είναι τώρα τελευταία ο Γιάννης Στουρνάρας. Το Eurogroup άναψε το πράσινο φως για την δόση, από το Μαξίμου τον έχουν διαβεβαιώσει ότι θα παραμείνει υπουργός Οικονομικών και μετά τον ανασχηματισμό και οι δημοσκοπήσεις.... παραδόξως (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό…) δείχνουν πως συμπεριλαμβάνεται στους δημοφιλείς υπουργούς.

Πληροφορούμαι ότι ο κ. Στουρνάρας, ο οποίος έχει διαψεύσει ουκ ολίγες φορές πληροφορίες που τον εμφανίζουν πρόθυμο να προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος, έχει βάλει ως επόμενο στόχο την Ευρώπη. Όχι, δεν πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής. Ούτε πρόκειται να πάει να τραγουδήσει στη Eurovision.

Ο υπουργός Οικονομικών κοιτάζει πιο ψηλά και επιθυμεί να είναι ο Επίτροπος που θα διαδεχθεί την Μαρία Δαμανάκη. Και η θέση είναι ξεκούραστη και τα λεφτά κάτι παραπάνω από καλά. Δεν ξέρω εάν αυτά τα σχέδιά του, τα έχει μοιραστεί με τον Αντώνη Σαμαρά. Ξέρω σίγουρα όμως πως για να κατακτήσει τον στόχο του, θα πρέπει να υπερβεί ένα «ψηλό» εμπόδιο: Την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία επιθυμεί διακαώς ακριβώς το ίδιο πόστο.

Ποιον από τους δύο θα επιλέξει ο Αντώνης Σαμαράς; Όρκο δεν παίρνω…

rizopoulospos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com