Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΑ: ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ!!!


Όπως και εσείς μπορείτε να δείτε η διαφορά ανάμεσα στον πρώτο, ΝΔ, και τον δεύτερο, ΣΥΡΙΖΑ είναι πραγματικά απειροελάχιστη μόλις 0,2% όμως αυτό σίγουρα ευνοεί τη Νέα Δημοκρατία που έχει κάνει ότι μπορεί για να στρέψει εναντίον της όλόκληρη την κοινωνία και παρ όλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταφέρνει να την ξεπεράσει...Εντυπωσιακό δέιχνει το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που ξεπερνάει το 12% ενώ σίγουρα εντυπωσιακό είναι και το ποσοστό της ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ του Χρήστου Ζώη που το κομμα του μετρά λίγες ημέρες ζωής ωστόσο λαμβάνει ένα 2,3% και διεκδικεί την είσοδο του στη βουλή...Δείτε τώρα τους συσχετισμούς των ποσοστών των κομμάτων με αναγωγή...
makelio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com