Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΟΥ CNN ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ...


Για σενάρια περί δανεισμού της Ελλάδας από πηγές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή την Ρωσία και την Κίνα ή τις ΗΠΑ έκαναν λόγο καθηγητές Οικονομικών.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN money, οι καθηγητές Οικονομικών εκτίμησαν πως σε περίπτωση που η Ελλάδα στραφεί σε χώρες εκτός της Ε.Ε., δεν πρόκειται να βρει κάποια βοήθεια.
Το δημοσίευμα, επίσης, επικαλείται τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, ο οποίος κατονόμασε τις ΗΠΑ, την Ρωσία και την Κίνα ως τις «φίλες» χώρες στις οποίες θα μπορούσε να στηριχθεί η Ελλάδα. Τονίζει ότι ο χρόνος λήξης του προγράμματος της Ελλάδας πλησιάζει στη λήξη του στα τέλη του μήνα και αποδομεί τις εμφανιζόμενες ως εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr