Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Στην Αστυνομία ομογενείς, Ρομά και μετανάστες ..,


Υπέρ της εισαγωγής στις ακαδημίες της ΕΛ.ΑΣ. ευπαθών κοινωνικών ομάδων, όπως μεταναστών, ομογενών από την πρώην Σοβιετική Ενωση και Ρομά, τάχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, μιλώντας σε συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των αστυνομικών κατά την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.
Οπως γράφουν και τα «Νέα», ο κ. Πανούσης ανέφερε ότι το ποσοστό εισαγωγής θα είναι 5% επί του συνόλου των εισακτέων.
Επίσης κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας έκανε λόγο για «διαφάνεια παντού, διαφθορά πουθενά» και προανήγγειλε ότι την επόμενη εβδομάδα θα προχωρήσει η αναδιάρθρωση υπηρεσιών στην ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com