Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Απάντηση των Στρατηγών Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής, Συναδινού και Επιτήδειου στον ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ...


Κατά τρόπο ανεπίτρεπτο και για το λόγο αυτό απαράδεκτο που δεν αρμόζει σε συνάδελφο και, όχι μόνον, ο νέος Υφυπουργός άμυνας Στρατηγός κ. Τόσκας, σε συνέντευξη που παρεχώρησε στο δημοσιογράφο του ιστοτόπου "On Alert" κ. Κυρίτση, αποτόλμησε κάτι που ούτε κατά διάνοια έπραξαν και οι πιο φανατικοί εχθροί και αντίπαλοι της Χρυσής Αυγής.
Συγκεκριμένα υπαινίχτηκε πως είμαστε φιλοναζιστές! Μάλιστα, προκειμένου να υποστηρίξει αυτή τη θέση είχε την ατυχή έμπνευση να αναφερθεί στα θύματα που προκάλεσαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όσοι δηλώνουν νεοναζί (ποιοι είναι αυτοί άραγε;) προσβάλλουν αυτά τα θύματα. Η αυθαιρεσία δηλαδή σε όλο της το μεγαλείο!
Είναι γεγονός ότι για δύο λόγους η εκλογή μας ενόχλησε σε μεγάλο βαθμό το πολιτικό κατεστημένο της χώρας μας εκλεκτό μέλος του οποίου είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώτος προκύπτει από το γεγονός ότι, για αρκετές δεκαετίες το πολιτικό κατεστημένο επεφύλασσε για τους στρατιωτικούς το ρόλο του πολιτικά "χρησίμου ηλιθίου" στον οποίο τα μόνα δικαιώματα που του αναγνωρίζονταν ήταν αυτά της τυφλής πολιτικής υποταγής και της ψηφοθηρίας για λογαριασμό των υποψήφιων των κομμάτων. Η προοπτική για δική τους συμμετοχή σε κάτι περισσότερο ήταν φυσικά απαγορευμένη. Ο δεύτερος έχει να κάνει με το γεγονός ότι, κατά τις ευρωεκλογές αποδείχθηκε με τρόπο αναμφισβήτητο η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη που επιδεικνύει ο ελληνικός λαός στους υποψηφίους που προέρχονται από τις Ένοπλες Δυνάμεις, κυρίως σε εκείνους που δραστηριοποιούνται με το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, την Χρυσή Αυγή.
Αυτή η πραγματικότητα πανικοβάλλει στην κυριολεξία το σύστημα οι εκπρόσωποι του οποίου, μη διαθέτοντας την δυνατότητα να αντιμετωπίσουν με πειστικά πολιτικά επιχειρήματα την σαφήνεια και την καθαρότητα του λόγου των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής, προσπαθούν, ανεπιτυχώς φυσικά, να μας συνδέσουν με τον ναζισμό, μια ιδεολογία παρωχημένη με την οποία ουδεμία σχέση έχουμε, όπως κατ' επανάληψη και σε όλους τους τόνους έχουμε δηλώσει.
Δυστυχώς, αυτήν την λιωμένη πλέον καραμέλα, θεώρησε σκόπιμο να πιπιλίσει και ο κύριος Τόσκας. Όμως εάν ο οποιοσδήποτε άλλος έχει το δικαίωμα να εγγίζει τα άκρα όρια του παραλογισμού, της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της συκοφαντίας ο κύριος Υφυπουργός δεν το έχει. Πολύ απλά διότι αυτός, ως πρώην συνάδελφος, γνωρίζει πολύ καλά το ποιόν, τις θέσεις και την επί 36 έτη δραστηριότητα μας στις Ένοπλες Δυνάμεις τις οποίες υπηρετήσαμε μακριά από κομματικές ή άλλες σκοπιμότητες.
Αναγνωρίζουμε βεβαίως την ανάγκη που έχει να επιδείξει διαπιστευτήρια κομματικής νομιμότητας σε ένα χώρο στον οποίο οτι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούσαν ανέκαθεν κόκκινο πανί. Είναι όμως βέβαιο έχει επιλέξει λάθος στόχο και αυτό θα το αντιληφθεί πολύ σύντομα εάν εξακολουθήσει να προκαλεί με τον ίδιο τρόπο. Επιθυμούμε να προειδοποιήσουμε τόσο τον ίδιο, όσο και οποιονδήποτε άλλο επίδοξο συκοφάντη μας που θα έχει το θάρρος/θράσος να προσπαθήσει να σπιλώσει την τιμή, την υπόληψη, την αγάπη μας προς την πατρίδα και την πίστη μας προς το πολίτευμα της χώρας πως δεν θα διστάσουμε να ασκήσουμε εναντίον τους κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.
Τέλος, επειδή είναι δεδομένη η αγάπη μας προς της Ένοπλες Δυνάμεις ευχόμαστε στον κύριο Υφυπουργό καλή επιτυχία στο έργο του και τον, προτρέπουμε να ασχοληθεί με την επίλυση των πολλών και ποικίλλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν αυτές, μια εξέλιξη η οποία θα μας ικανοποιήσει ιδιαίτερα. Για να επιτευχθεί όμως αυτό, θα πρέπει να απαγκιστρωθεί από την εμμονή του "εκδημοκρατισμού" των Ενόπλων Δυνάμεων, μια φράση κενή περιεχομένου, άρα και ουσίας, την οποία οσάκις κάποιοι προσπάθησαν να υλοποιήσουν, τα μόνα που πέτυχαν ήταν ο απαράδεκτος κομματισμός των Ενόπλων Δυνάμεων, οι προγραφές και οι διώξεις των συναδέλφων, η καλλιέργεια του μίσους μεταξύ τους και η αποστέρηση της Υπηρεσίας από άριστους και έμπειρους αξιωματικούς οι οποίοι θα μπορούσαν να προσφέρουν πολλά στην πατρίδα.
Όσοι έχουν υποστεί τις συνέπειες του "εκδημοκρατισμού" απαιτούν από τον κύριο Υφυπουργό να μην συμπεριφερθεί ως πολιτικός τοποτηρητής αλλά ως υπεύθυνος ηγέτης που δεν θα χρησιμοποιήσει την εξουσία που του έδωσε το κόμμα του για να ικανοποιήσει ενδεχομένως, προσωπικά συμπλέγματα και αγκυλώσεις αλλά, θα αρθεί υπεράνω αυτών για να επιτελέσει το προς την πατρίδα χρέος του.
Γεώργιος Επιτήδειος
Ελευθέριος Συναδινός

Αντιστράτηγοι Ε.Α.
Ευρωβουλευτές Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com