Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Είναι οριστικό: Το κεφάλι του Σαμαρά επί πίνακι απαίτησαν Ντόρα και Κυριάκος ...


Θέμα ημερών είναι πια ο "αποκεφαλισμός" του βουλευτή Μεσσηνίας από την ηγεσία της ψοφοδεξιάς, όπως αποφασίστηκε και στο χθεσινό δείπνο των δελφίνων.
Όλα τα στελέχη πρώτης γραμμής στην Νέα Δημοκρατία αποφάσισαν την άμεση αποπομπή του σκευωρού Σαμαρά που κατάφερε να διαλύσει την παράταξη και να την βάλει στον δρόμο της "Πολ. Αν." Στο χθεσινό δείπνο, το οποίο παρέθεσε η Μαριέττα Γιαννάκου στην «Αθηναΐδα», συμμετείχαν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο αδελφός της Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Νίκος Δένδιας, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Ευάγγελος Αντώναρος και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.
Επίσης καραμανλικοί, εκ των παρευρεθέντων, ήταν ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και νυν δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.
Όλοι αυτοί μαζί συμφώνησαν πως στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. στις 19 Φεβρουαρίου και αυτή της Πολιτικής Γραμματείας στα τέλη του μηνός πρέπει να τεθεί άμεσα θέμα ηγεσίας, καθώς ο Σαμαράς είναι αυτός που φέρει ακέραια την ευθύνη για την πανωλεθρία της παράταξης.
Κυριακή κοντή γιορτή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com