Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

“ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΗΣΤΕΙΑ. Ο Α.ΦΛΩΡΟΣ ΤΗΣ ENERGA ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ- ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Ο Τ. ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο Μ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ” ...




Τον γνωστό δικηγόρο της “Εθνικής Τράπεζας”, Γιώργο Αντωνόπουλο, συναντήσαμε το απόγευμα της Τετάρτης στο γραφείο του στη Σόλωνος. Η επαγγελματική του ενασχόληση με σοβαρές αστικές υποθέσεις-μεταξύ αυτών και της σκανδαλώδους ιστορίας με τις εταιρείες Energa και Hellas Power και των επλεκόμενων Μηλιώνη, Φλώρου και Σιαφάκα που κατηγορούνται ότι υπεξαίρεσαν πάνω από 200 εκ ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο(άλλοι λένε πάνω από 300 εκ που έβγαλαν στο εξωτερικό)-επισκιάστηκε βίαια με την απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του, έξω από το σπίτι του στη Πεντέλη.
Δυο εβδομάδες μετά το αιματηρό συμβάν και την έξοδο του από το νοσοκομείο, εμφανίστηκε σχετικά ψύχραιμος. Μας περιέγραψε καρέ-καρέ το σκηνικό τρόμου, αποκάλυψε τους “εχθρούς που είχε από το παρελθόν τους οποίους κατονόμασε στην Ασφάλεια Βορειανατολικής Αττικής που ψάχνει τους εγκληματίες, ” ενώ αποκάλυψε την περιβόητη και επεισοδιακή συνάντηση με τον ένα εκ των κατηγορουμένων, Άρη Φλώρο, μετά από προσέγγιση του πρώην γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού, Τάκη Μπαλτάκο.
Ο κ.Αντωνόπουλος έχει ήδη αποστείλει στην ΛΑΓΗΕ(εταιρεία του Δημοσίου ρύθμισης παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας)μια συγκλονιστική επιστολή, η οποία οσονούπω θα κατατεθεί στη Βουλή και γι αυτήν έκανε αναφορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος, κάνοντας λόγο για “πιέσεις Μπαλτάκου στον Αντωνόπουλου ώστε να τελειώσει η υπόθεση διαφθοράς με εξωδικαστικό συμβιβασμό”! Τόσο απλά και τόσο καλά ούτως ώστε ουδείς από τους κατηγορούμενους για κατάχρηση δημοσίου χρήματος να μην δικαστεί και να μην πάει φυλακή. Μεθοδεύσεις που σίγουρα διακινούνται από πολιτικά καταγώγια που έχουν σκοπό να θάψουν την φοβερή ιστορία και να την βγάλουν “λάδι” οι προστατευόμενοι από το καθεστώς Σαμαρά, κλέφτες των χρημάτων του ελληνικού λαού.

ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ-ΗΘΕΛΑΝ ΝΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ

“Ήταν 07.30 το πρωί. Δύο τύποι, φρεσκοξυρισμένοι και καλοφτιαγμένοι πετάχτηκαν από τις πικροδάφνες του σπιτιού μου στην Πεντέλη. Είχα πάνω μου ένα χαρτοφύλακα με 30.000 ευρώ για να πληρώσω εργάτες που το συγκεκριμένο διάστημα έκαναν εργασίες αναπαλαίωσης της οικίας. Με πλησίασαν, με σημάδεψαν με τα όπλα(ο ένας κρατούσε ένα ασημί πιστόλι και ο άλλος είχε κάτω από το μπουφάν του ένα καλάσνικοφ)και μου είπαν: “Τα λεφτά, τα λεφτά, που είναι τα λεφτά”. Η αστυνομία λέει ότι ο διάλογος μεταξύ μας κράτησε πάνω από τρία λεπτά, όπως φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας του γειτονικού σπιτιού που ανήκει στον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη. Όχι. Δεν υπήρξε καμία συζήτηση πολλών λεπτών. Μου είπαν όσα κατέθεσα στην ασφάλεια και ο ένας από αυτούς μου έβαλε το πιστόλι στο μάγουλο και με πυροβόλησε. Η σφαίρα μπήκε από το μέρος του προσώπου και βγήκε πίσω από το κεφάλι μου. Για χιλιοστά θα μου είχε συντρίψει τον εγκέφαλο. Όπως έπεσα κάτω, το αίμα έτρεχε ποτάμι. Δεν μπορούσα να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία. Το κινητό αφής γλιστρούσε από το αίμα. Κατόρθωσα να μπω στο αυτοκίνητο και να οδηγήσω μέχρι το Παίδων Πεντέλης. Σταμάτησαν την αιμορραγία και με μετέφεραν στο νοσοκομείο”, αφηγείται ο Γιώργος Αντωνόπουλος.
antoinopoulos1
ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΑ

“Στην Ασφάλεια έχω πει τα πάντα. Για έναν λογιστή-μεσίτη που είχα διαφορές στο παρελθόν με υπόθεση της “Εθνικής Τράπεζας” που αναζητείται, για έναν αλλοδαπό που είχα στη δούλεψή μου και για έναν από τους κατηγορούμενους στην υπόθεση της Energa. Για τη συνάντηση που είχα στο Attica με τον Άρη Φλώρο μετά από μεσολάβηση του Μπαλτάκου αλλά και για τις απειλές εναντίον μου. Τα εξηγώ όλα στην επιστολή μου και μάλιστα επικαλούμαι γι αυτά και την μαρτυρία ενός ποινικολόγου, καθηγητή Πανεπιστημίου αλλά και ενός εκ των πλέον γνωστών νομικών της Ελλάδος. Η αστυνομία πιστεύει ότι είναι ληστεία. Εγώ έχω άλλη γνώμη. Ήθελαν να με τελειώσουν. Τους ήμουν εμπόδιο για την υπόθεση διαφθοράς”.
BALTAKOS1dimitrakopoulos1
Ο κ.Αντωνόπουλος, μας είπε πολλά ακόμα. Περιέχονται όλα στην επιστολή που υπέβαλε στην ΛΑΓΗΕ του Δημοσίου. Αναλυτικά.
Στέκεται όμως σε ένα ξεχωριστό συμβάν που έγινε στις 19 Σεπτεμβρίου, την ώρα που έφυγε από το γραφείο του για να πάει στο σπίτι του. “Ακολούθησα άλλο δρόμο αντίθετα από άλλες βραδιές. Ανέβηκα τη Μαυρομιχάλη. Μετά τις ενιάμιση το βράδυ. Είναι σίγουρο ότι με παρακολουθούσαν. Μπήκα στο αυτοκίνητο μου. Αντιλήφθηκα ότι μετά τα σίδερα Χαλανδρίου με ακολουθούσε η αστυνομία αλλά δεν έδωσα σημασία. Στην Παπανικολή με σταμάτησαν για έλεγχο. Έψαχναν για όπλο. Αργότερα πληροφορήθηκα τι είχε γίνει. Από την ταραχή μου μπήκα στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός” με κολπική μαρμαρυγή. Κόντεψα να πεθάνω. Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες”.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι σε θέση να γνωρίζει τι συνέβη εκείνη τη νύχτα. Άγνωστος τηλεφώνησε δύο φορές από ιντερνετικό τηλέφωνο και ανέφερε ότι ο επιβάτης μιας ασημί BMW(είχε δώσει και αριθμούς κυκλοφορίας), οπλοφορούσε και είχε πυροβολήσει κάποιον στα Εξάρχεια. Δόθηκε επείγον σήμα στην Άμεσο Δράση. Ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Αντωνόπουλος μπλοκάρεται στο Χαλάνδρι. Γίνεται έλεγχος και εντοπίζεται “ένα όπλο και μια ταυτότητα που δεν συμβάδιζε με επαγγελματικά στοιχεία του κατόχου”. Ο δικηγόρος οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα για πλήρη εξακρίβωση στοιχείων και για το όπλο. Ήδη κατά τις ίδιες πηγές, κατηγορείται για απείθεια γιατί δεν σταμάτησε στον έλεγχο. Το όπλο ήταν νόμιμο. Ο δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος όμως με όσα λέει , πυκνώνει το μυστήριο: “Μου την έστησαν. Ήθελαν να διαπιστώσουν εάν οπλοφορούσα και εάν είχα συνοδεία. Από τότε με παρακολουθούσαν και με είχαν στο μάτι. Ούτε οπλοφορώ ούτε συνοδεία έχω. Πιστεύω ότι μετά από εκείνη τη νύχτα , αποφάσισαν να με βγάλουν από τη μέση”.
ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟ
epistoli1


epistoli2



epistoli3

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com