Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

"Έρχεστε εδώ για να εγκλιματιστείτε με τις φυλακές" ...


Καλωσόρισε τους βουλευτές της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής ο Η.Κασιδιάρης και απευθυνόμενος στον Χ.Μαρκογιαννάκη του είπε ότι ήρθε "για να εγκλιματιστεί με το περιβάλλον των φυλακών" ενοώντας ότι κάποτε θα πληρώσουν ολοι αυτοί που έστειλαν τους βουλευτές του τρίτου κομματος της χώρας στις φυλακές.
 
Μαρκογιαννάκης: Τι έχετε να πείτε για κατηγορία;
Κασιδιάρης: Η κράτηση μας είναι αντισυνταγματική και παράνομη. Μου φαίνεται ότι έρχεστε εδώ για να εγκλιματιστείτε στο περιβάλλον των φυλακών
 
Δέχθηκε ερώτηση μόνο από το βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση για το αν αποδέχεται την κατηγορία, την οποία αρνήθηκε.
 
Η επιτροπή συνεδρίασε στον Κορυδαλλό και αποφάσισε να εισηγηθεί την άρση ασυλίας για παράνομη βιντεοσκόπηση της συνομιλίας Μπαλτάκου-Κασιδιάρη με 7 ψήφους υπέρ και μία κατά (αυτή του Κουκούτση).
 
Υπενθυμίζεται πως η εισαγγελέας που διενήργησε την έρευνα, Καλλιόπη Νταγιάντα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν εκείνος που κατέγραψε την επίμαχη συνομιλία και ζητεί την άρση της ασυλίας του για να του ασκήσει δίωξη με βάση το άρθρο 370 του ποινικού κώδικα, που διώκει την παράνομη καταγραφή.
 
 
 

















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com