Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ--«Η Δύναμη της Θέλησης» στην 71 Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία ...


Μία ξεχωριστή ημέρα έζησαν τα Στελέχη της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας που φιλοξένησαν το ζωγράφο Τριαντάφυλλο Ηλιάδη, ο οποίος παρουσίασε διάλεξη με θέμα «Η Δύναμη της Θέλησης» και ζωγράφισε ζωντανά και έδειξε πρόσφατα έργα του στο προσωπικό της Ταξιαρχίας.

Η παρουσίασή του κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και, όπως τονίζει σε ανακοίνωση του το ΓΕΣ «προκάλεσε συναίσθημα συγκίνησης, αισιοδοξίας, χαράς και αυτοπεποίθησης εξυψώνοντας περαιτέρω το ηθικό του προσωπικού».
Σημειώνεται πως ο Τριαντάφυλλος Ηλιάδης είναι τακτικό μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αναπήρων Καλλιτεχνών με το στόμα και το πόδι V.D.M.F.K. που εδρεύει στο Λιχνεστάιν. Γεννημένος με σοβαρή αναπηρία, άρχισε από μικρός να ζωγραφίζει με το στόμα και κατάφερε να καταξιωθεί συμμετέχοντας με έργα του σε εκθέσεις του εσωτερικού και εξωτερικού.
1 2 3 


















http://www.paraskhnio.gr/i-dynami-tis-thelisis-stin-71-aerometaf/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com