Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΥΤΗΡΗΣ - ΤΣΙΠΛΑΚΟΣ ...Εκτός από το «καυτό» ζήτημα του Γιώργου Καρατζαφέρη με τις offshore, στις οποίες φέρεται να είχαν μεταφερθεί χρήματα από μίζες για τα εξοπλιστικά, η επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής ασχολήθηκε και με άλλες υποθέσεις.
Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Επιτροπής, παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη και οι Αριστείδης Τσιπλάκος, πρώην βουλευτής της ΝΔ και Τηλέμαχος Χυτήρης, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, καθώς ο αναδρομικός έλεγχος έδειξε αναντιστοιχίες.
Οι ελεγκτές εντόπισαν διαφορές μεταξύ δηλωθέντων εισοδημάτων και καταθέσεων, που ξεπερνούν το σχετικό όριο των 40.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr