Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ο Μπαλτάκος τα σπαθιά του και ο Βορίδης ...




Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της πλειοψηφίας της Βουλής κ. Βορίδη σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο εκάστοτε Γ.Γ. της Κυβέρνησης είναι ένα άγνωστο πρόσωπο στο ευρύ κοινό και γνωστός μόνο σε όσους ασχολούνται με το νομοθετικό έργο.!!! Είναι ο σύνδεσμος της Κυβέρνησης και της Βουλής χωρίς καμία άλλη αρμοδιότητα και δημοσιότητα.
Σοβαρά; Μήπως να μας εξηγήσει ο κ.Βορίδης πως …ο άγνωστος συμμετείχε σε σχεδόν σ΄ όλες τις στρατιωτικές τελετές , σε διαβαθμισμένες ενημερώσεις, έκανε απονομές ξιφών σε αποφοιτήσεις από τις Στρατιωτικές Σχολές, συμμετείχε σε ασκήσεις και επιδείξεις του Ελληνικού Στόλου και των ΟΥΚ, κλπ κλπ κλπ;










http://armynews.gr/?p=19311

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com