Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Παρουσιάστηκε ο γιος Μπαλτάκος στο Αρχηγείο του Λιμενικού ...



Δεν είναι... αγνοούμενος πλέον ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτριος Γεώργιος Μπαλτάκος εχει παρουσιαστεί από τις έξι σήμερα το πρωί στο Αρχηγείο του Λιμενικού και πλέον αναμένει την κλήση του από τον Εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση της πρωτοφανούς για τα κοινοβουλευτικά χρονικά επίθεσης.

Από εδώ και πέρα ο ΟΥΚας Δημήτριος Γεώργιος Μπαλτάκος θα παρουσιάζεται καθημερινά στο αρχηγείο έως και την κλήση του και όχι στη μονάδα αφού βρίσκεται σε εξέλιξη ΕΔΕ.

Για την υπόθεση, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Αθανάσιος Αθανασόπουλος, είχε διατάξει τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης για το θέμα, που ανατέθηκε στον Γενικό Επιθεωρητή του Σώματος.

Επίσης, ο σημαιοφόρος του λιμενικού είχε τεθεί από την πρώτη στιγμή του επεισοδίου στη διάθεση της υπηρεσίας του.

Εναντίον του Δ.Μπαλτάκου υποβλήθηκε μήνυσε από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, ωστόσο η αυτόφωρη διαδικασία έληξε χθες βράδυ.































onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com