Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

4000 ευρώ για θέση αξιωματικού "βοηθού ακολουθου" στις ΗΠΑ την πάνε...φωτογραφικά ...
Ποια κρίση ,μυαλό δεν φαίνεται να βάζουν κάποιοι στον κρατικό μηχανισμό και ειδικότερα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Θέση στην Ουάσινγκτον με μηνιαίο μισθό 4000 ευρώ το μήνα πάνε να “καλύψουν” από την Πολεμική Αεροπορία. Θέση βοηθού του Αεροπορικού Ακολουθου. 

Δεν θα εξετάσουμε -προς το παρόν- αν πρέπει να έχει και βοηθό αυτή τη περίοδο της κρίσης. Θα ρωτήσουμε όμως την Πολεμική Αεροπορία: Έχει προκηρύξει την συγκεκριμένη θέση ώστε να “εντοπιστεί” ο καλύτερος αξιωματικός ,με τα περισσότερα προσόντα για να την “καλύψει”; 

Απ΄ όσα γνωρίζουμε η απάντηση είναι όχι! Το γιατί περιμένουμε να μας το απαντήσουν αν έχουν βέβαια την καλοσύνη. Γιατί πολλά ακούγονται και δεν ειναι ευχάριστα.

Δεν θέλουμε καν να πιστέψουμε ότι για την θέση προορίζουν αξιωματικό ο οποίος μόλις πριν από 18 μήνες επέστρεψε από άλλη θέση - φιλέτο του εξωτερικού.

Δεν θέλουμε καν να πιστέψουμε ότι ο Αβραμόπουλος και το επιτελείο του δεν έχει ιδέα για το θέμα. Γιατί τότε κάτι δεν πάει καθόλου καλά στις “επικοινωνίες” ΓΕΑ - ΥΠΕΘΑ.


onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr