Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. (ΤΕΑΠΑΣΑ) το 5% από τα πρόστιμα της τροχαίας,....





Τα εύσημα στους βουλευτές της νέας δημοκρατίας και πρώην αστυνομικούς αποδίδουν με χθεσινή κοινή ανακοίνωση οι ομοσπονδίες, καθώς με τροπολογια που κατέθεσαν κι έγινε δεκτή, το 5% από τα πρόστιμα της τροχαίας θα καταλήγει στα ασφαλιστικά ταμεία της ΕΛ.ΑΣ.
Υπενθυμίζουμε ότι
"Σας γνωρίζουμε ότι με πρωτοβουλία των τριών Βουλευτών ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ Δημητρίου, ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ Ηλία και ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΥ Αθανασίου, έγινε δεκτή από τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδη ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ κατατεθείσα από αυτούς τροπολογία κατά τη σημερινή συζήτηση νομοσχεδίου αρμοδιότητάς του, σύμφωνα με την οποία στα ασφαλιστικά μας ταμεία περιέρχεται πόρος 5 % από τα πρόστιμα των παραβάσεων του Κ.Ο.Κ.

  Όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται για μια καθοριστική παρέμβαση υπέρ των ασφαλιστικών μας ταμείων, χρόνιο αίτημα του συνδικαλιστικού μας κινήματος που πέραν της οικονομικής πτυχής, προσδίδει μια τολμηρή νότα αισιοδοξίας στην παρούσα αρνητική συγκυρία για την επιτυχή κατάληξη ενεργειών που τις διακρίνει η επιμονή και η ζέση για το αιτούμενο.

  Επισυνάπτουμε για ενημέρωσή σας τη σχετική «ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», καθώς και την προαναφερόμενη «ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΟΣΘΗΚΗ»

ypografes_poasy-poaxia













http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/sto-teapasa-to-5-apo-ta-prostima-ths-troxaias-dekth-h-tropologia-twn-boyleytwn-prwhn-astynomikwn.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com