Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΕΠΙΚΑΙΡΟ...Το ΔΝΤ βλέπει εκλογές στην Ελλάδα μέχρι το καλοκαίρι!





Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  ο Τόμσεν ενημέρωσε τους επικεφαλής του ταμείου για την πολιτική αστάθεια που επικρατεί στην χώρα
Έντονη νευρικότητα επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στους κόλπους του ΔΝΤ, υπό τον φόβο ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα. Το Ταμείο από την πρώτη στιγμή που ενεπλάκη στην ελληνική υπόθεση, έθετε ως προϋπόθεση για την επιτυχία του Μνημονίου την διασφάλιση της πολιτικής σταθερότητας στην χώρα. Γι' αυτό και οι τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση Μπαλτάκου για τις οποίες έχουν ενημερωθεί τα στελέχη του ταμείου στα κεντρικά γραφεία στην Ουάσινγκτον, κάνει το ΔΝΤ να προβληματίζεται σοβαρά για το ενδεχόμενο ευρύτερης κυβερνητικής αποσταθεροποίησης.
Αυτό σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NEWSBOMB καταγράφεται ξεκάθαρα στην απόρρητη έκθεση που συνέταξε και υπέβαλε χθες ο Πολ Τόμσεν στα μέλη του ΔΣ του Ταμείου, και στην οποία φέρεται να σημειώνεται ότι «η Ελλάδα κινδυνεύει με πισωγύρισμα καθώς είναι ορατή η κατάρρευση της δικομματικής συγκυβέρνησης υπό το βάρος πολιτικών αποκαλύψεων που εμπλέκουν τον Πρωθυπουργό της χώρας μέσω του στενού του συνεργάτη σε πολιτικές συνδιαλλαγές με μέλη του ακροδεξιού φασιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής. Τυχόν πρόωρες πολιτικές εξελίξεις αναμένεται να έχουν ξεδιπλωθεί (deployed) το αργότερο μέχρι το καλοκαίρι».
Την ίδια άποψη φαίνεται πως συμμερίζονται και ανώτατοι αξιωματούχοι των Βρυξελλών που προς το παρόν ξορκίζουν το σενάριο πτώσης της κυβέρνησης και την είσοδο της Ελλάδας σε μία εποχή παρατεταμένης πολιτικής αβεβαιότητας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρκετοί πολιτικοί αναλυτές υποστηρίζουν πως αυτή η κατάσταση της εσωτερικής πολιτικής αναταραχής ενδεχομένως και να «βολεύει» το ΔΝΤκαθώς μία τέτοια εξέλιξη θα δώσει το ιδανικό επιχείρημα στο Ταμείο να ρίξει το φταίξιμο στην ελληνική πλευρά- για ακόμα μια φορά- για όσες αστοχίες και λάθη περιλαμβάνει το Μνημόνιο.
Το επιχείρημα του Ταμείου θα είναι ούτε λίγο ούτε πολύ ότι... «εσείς οι Έλληνες φταίτε που διαψεύστηκαν και εκτροχιάστηκαν οι στόχοι του Μνημονίου», και όχι το ίδιο το Μνημόνιο που έθετε στόχους που ήταν προφανές ότι δεν έβγαιναν. Γι' αυτό και σε τούτο το σήριαλ που παρακολουθούμε τα τελευταία 4 χρόνια με την ονομασία "ελληνική κρίση χρέους", πολλοί στοιχηματίζουν ότι είναι ακόμα πολλά επεισόδια που δεν έχουμε δει να παίζονται ακόμα...



































































































newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com