Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

"Πολύ πιθανές οι τριπλές εκλογές" σύμφωνα με τον ΑΝΥΠΕΣ Λ.Γρηγοράκο .....




Απειλεί για να φοβίσει ή απλά δεν μπορεί να σταθεί άλλο η κυβέρνηση; Πριν λίγο ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος, δήλωσε σχετικά; «Δεν μπορώ να αποκλείσω ότι με αυτά που γίνονται σήμερα, δεν θα πάμε σε τριπλές εκλογές».

Μιλώντας στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης για το νομοσχέδιο που καθορίζει τον τρόπο των ευρωεκλογών είπε «δεν μπορώ να αποκλείσω να έχουμε τριπλές εκλογές μετά τις τελευταίες εξελίξεις».
Πρόσθεσε ότι θα γίνει προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση μετα και το σχετικό αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και εκεί «να δούμε εάν η κυβέρνηση αντέχει να πάει σε εκλογές».

















































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com