Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Πρόωρος Γολγοθάς χωρίς Ανάσταση για πλήρωμα πολεμικού πλοίου!




Πλοίο του Στόλου πήγε για δεξαμενισμό στην Κρήτη, αλλά γύρισε πίσω γιατί στην δεξαμενή υπήρχε άλλο πλοίο! Να συντονιστούμε  ,γιατί τα πράγματα δεν είναι ούτε αστεία,ούτε απλά.

Αρχηγείο Στόλου και  Δ.Δ.Μ.Ν. έκαναν λάθος προγραμματισμό με πλοίο το οποίο είχε προγραμματισμένη επισκευή και δεξαμενισμό στην Κρήτη για πλέον του 6μήνου. 
Αυτό σημαίνει:

•Προετοιμασία του πληρώματος του πλοίου, αλλαγή οικογενειακού προγραμματισμούπαραμονές Πάσχα και Πανελλαδικών εξετάσεων, σπίτια που ξενοικιάστηκαν και πολλά άλλα. 

Ο Ναύσταθμος λένε οι πληροφορίες είχε αιτηθεί να μην κατέβει το πλοίο στη Σούδα και να καθυστερήσει η επισκευή του,αλλά δεν ελήφθει υπόψη.

Πάει το πλοίο στην Κρήτη προετοιμάζεται για την επισκευή, παραδίδουν πυρομαχικά και διαπιστώνουν οι "υπεύθυνοι" ότι στην δεξαμενή υπάρχει άλλο πλοίο , για το οποίο δεν υπάρχει πρόβλεψη για τον αποδεξαμενισμό του!

“Άντε να ξεκινήσουμε από τις επισκευές μηχανών και λοιπών μηχανημάτων” ,είπαν εκεί διαπιστώνεται ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά και υλικά επισκευής!
Το αποτέλεσμα τραγελαφικό.


Μετά από μερικές μέρες παραμονής και απραγίας του πλοίου στο Ναύσταθμο Κρήτης αποφσίσθηκε να επιστρέψει στην Σαλαμίνα!

Τα έξοδα του προσωπικού ποιος τα σκέφθηκε;











































onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com