Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ...Ξανά στον ανακριτή ο Γερμανός για τα TOR M1 ...




Οπως θα ξέρετε ο Πάνος Γερμανός είχε απαλλαγεί από μια σημαντική δικογραφία που είχε σχηματιστεί για την «προνομιακή», όπως καταγγέλθηκε, εξαγορά της εταιρίας του από την Cosmote.
Αυτή ήταν μια δύσκολη υπόθεση, αλλά ξεπεράστηκε με απλές αμυχές.
Τα δύσκολα για το γνωστό επιχειρηματία άρχισαν όταν εντοπίστηκαν χρήματα σε λογαριασμούς του γνωστού επιχειρηματία που σχετίζονται με μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων.
Το πρόσωπο μάλιστα που συνέδεσε , όπως λέγεται, τον Πάνο Γερμανό με τον Γιάννη Σμπώκο (πρώην γ.γ εξοπλισμών) και τον Θωμά Λιακουνάκο (επιχειρηματίας, μεταξύ των ατόμων που κατονομάζονται για μίζες από τον Κάντα και το διαψεύδει κάθετα) είναι ο 81χρονος Γιώργος Καμάρης, ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε στο ελληνικό Δημόσιο το ιλιγγιώδες ποσό των 7,5 εκατ. ευρώ που ήταν ένα μέρος από τις μίζες που διακινήθηκαν για μια από τις υποθέσεις που ερευνώνται.
Το παρασκήνιο λέει, πώς ο Καμάρης, που αφέθηκε ελεύθερος , αποφάσισε να στείλει τα λεφτά όταν κατάλαβε πως κινδύνευε να βρεθεί υπο κατηγορία ιδιαίτερα προσφιλές του πρόσωπο.
Τώρα ο Γιώργος Καμάρης, λέγεται πώς ήταν επιστήθιος φίλος του Γιάννη Σμπώκου, και κατηγορείται πως μετέφερε εκατομμύρια ευρώ που προέρχονταν από μίζες των εξοπλιστικών σε προσωπικούς λογαριασμούς του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού (πλέον Public).
Ο Γερμανός φέρεται να έστειλε έμβασμα 2 εκατ. δολαρίων προς λογαριασμό που διατηρούσε εταιρεία του καταδικασθέντος Γιώργου Σαχπατζίδη στην Ιταλία, χρήματα τα οποία εικάζεται ότι στην συνέχεια διοχετεύθηκαν προς τον Ακη Τσοχατζόπουλο.
Να σημειωθεί ακόμη, ότι ο επιχειρηματίας Πάνος Γερμανός είχε πουλήσει τις μπαταρίες για τα γερμανικά υποβρύχια που «γέρνουν» και για άλλα υποβρύχια, μια υπόθεση που φαίνεται να συγκεντρώνει εκ νέου το ενδιαφέρον της ελληνικής Δικαιοσύνης, στο πλαίσιο της ευρύτερης έρευνας για τις προμήθειες του ελληνικού Στρατού.
Όταν κλήθηκε από τον ανακριτή ο Γερμανός επέστρεψε cash σχεδόν 3 εκατομμύρια ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος.
Τώρα όμως μαθαίνω , πως μεταξύ άλλων έξι ξανακαλείται σε απολογία για την υπόθεση των TOR M1 προκειμένου να κλείσει η ανάκριση.
Και το ζητούμενο είναι εάν και σε αυτή την περίπτωση, επιστρέφοντας κάποιο ποσό, ο Πάνος Γερμανός θα “καθαρίσει”. Ή θα υπάρξουν άλλου τύπου εξελίξεις…






























http://armynews.gr/?p=18530

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com