Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Κάλεσαν ανάπηρο σε άσκηση! Γίνονται κι αυτά στην Ελλάδα ...




Κάλεσαν σε άσκηση 35χρονο ανάπηρο από τα Τρίκαλα, τον οποίο και τιμώρησαν με εξάμηνη ποινή γιατί δεν είχε παρουσιαστεί σε ανάλογη άσκηση το 2008. Συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2014 .

Πως έχει το θέμα.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έφθασε στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων ο 35χρονος κλήθηκε να παρουσιαστεί στην ΣΜΥ Τρικάλων για να συμμετάσχει σε εξαήμερη άσκηση. Ο άνθρωπος συνεπής πήγε για να τους πει ότι και το 2008 τον είχαν καλέσει και είχε παρουσιαστεί και καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Προς μεγάλη του έκπληξη -αν και δεν θα έπρεπε στην Ελλάδα- ενημερώθηκε ότι τα δικαιολογητικά του …κάπου είχαν χαθεί ! Έτσι του ανακοίνωσαν ότι του έχει επιβληθεί και πρόστιμο! 

Εννοείται ότι ο ίδιος θα ταλαιπωρηθεί για να υποβάλλει ξανά τα χαρτιά του.












































onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com