Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Τριήμερο πένθος για τον υπουργό Άμυνας. Προσωρινός αντικαταστάτης ο Χάσικος ...



Σε έκτακτη συνεδρίασή του απόψε το Υπουργικό Συμβούλιο της Κύπρου,
αποφάσισε τον τρόπο με τον οποίο η Πολιτεία θα τιμήσει και θα αποχαιρετήσει τον υπουργό Άμυνας Τάσο Μητσόπουλο, ο οποίος πέθανε νωρίτερα , έπειτα από εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία.
Η κηδεία θα τελεστεί δημοσία δαπάνη τη Δευτέρα, στις 12 το μεσημέρι, από την εκκλησία Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα, προϊσταμένου του αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου, παρουσία της πολιτειακής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας. Τον επικήδειο θα εκφωνήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Nίκος Αναστασιάδης.
Το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε επίσης την κήρυξη τριήμερου πένθους από αύριο μέχρι την Τρίτη, στη διάρκεια του οποίου ο Πρόεδρος και οι υπουργοί θα απέχουν από όλες τις προγραμματισθείσες εκδηλώσεις, με εξαίρεση τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου, που θα είναι και οι μόνες δημόσιες εκδηλώσεις που θα γίνουν, σε ένδειξη τιμής προς τον Τάσο Μητσόπουλο.
Παράλληλα,  αποφάσισε  να ανοιχθεί βιβλίο συλλυπητηρίων αύριο και μεθαύριο, το οποίο ο Πρόεδρος και οι υπουργοί θα υπογράψουν αύριο.
Βιβλία συλλυπητηρίων θα ανοιχθούν επίσης στις πρεσβείες της Κύπρου στην Αθήνα και τις Βρυξέλλες.
Ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης ανέθεσε τα καθήκοντα του υπουργού Άμυνας στον υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο, μέχρι τον διορισμό νέου υπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com