Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

«Ο Κουφοντίνας στο βιβλίο του προστατεύει ασύλληπτα μέλη της 17Ν» ...





Τη δράση της 17Ν ερευνά ο Αμερικανός πρώην διπλωμάτης, Τζον Κίσλινγκ, ο οποίος μιλά για το βιβλίο του τρομοκράτη εκτελεστή Δ. Κουφοντίνα, στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.
 
Ο Τζον Κίσλινγκ διετέλεσε διπλωμάτης την εποχή που ο πρόεδρος Μπους εισέβαλε στο Ιράκ το 2005. Ήταν αυτός που πρώτος σχεδόν κατήγγειλε την πολιτική του πρώην αμερικανού προέδρου και σε λίγο διάστημα θα κυκλοφορήσει το βιβλίο του για τη 17Ν και τον ΕΛΑ.
 
Στο ερώτημα αν ο Κουφοντίνας στο βιβλίο του παραπληροφορεί, η απάντηση είναι:«Οπωσδήποτε. Δεν είμαι σίγουρος πόσο συνειδητά είναι τα ψέματα που λέει για να φαίνεται ο «πόλεμος» της 17Ν πιο «τίμιος».
 
Βασικά η 17Ν γνώριζε πολύ λίγο τα θύματά της, τουλάχιστον τους ξένους κι έβρισκε εκ των υστέρων τις δικαιολογίες».
 
Όπως εξηγεί, ο Κουφοντίνας για να μη δυσκολέψει τη ζωή τους, αποφεύγει να δώσει πληροφορίες που θίγουν τα προβληματικά σημεία των προανακριτικών απολογιών.
 
Όσο για το αν προστατεύει μέλη που δεν έχουν συλληφθεί καν, ο Αμερικανός λέει: «Βεβαίως, άλλωστε περιγράφει άλλα παλαιά μέλη που δεν μπορούν να ταυτιστούν με αυτούς που συνελήφθησαν το 2002».
 





















































































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com