Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Αλβανοί ισλαμιστές υπεύθυνοι πολύνεκρης τρομοκρατικής επίθεσης στην Τουρκία ...




Μέλη της Αλ Κάιντα, που τροφοδοτείται και από φανατικούς ισλαμιστές των Βαλκανίων
Ο Ερντογάν έθρεψε την Αλ Κάιντα και τώρα η Τουρκία μετράει νεκρούς από φανατικούς ισλαμιστές
Φεύγουν τρέχοντας από τη Συρία και συνεχίζουν να εγκληματούν στο όνομα του Αλάχ και της εγκληματικής σχιζοφρένειας που διδάχθηκαν από επικίνδυνους μουλάδες
Πριν από δύο ημέρες, στην Τουρκία έγινε μία επίθεση κατά  κρατικών υπαλλήλων. Αν και στην αρχή το κυβερνών κόμμα (Ερντογάν) μέσω των ΜΜΕ που επηρεάζει, έδωσε το στίγμα επίθεσης της Συρίας προς την Τουρκία, δεν χρειάστηκαν παρά μερικές ώρες ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια, που γίνεται πλέον εφιάλτης για την "μεγάλη Τουρκία" του "σουλτάνου" Ερντογάν.
Σύμφωνα με το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο DHA, εντοπίστηκαν τα στοιχεία των τρομοκρατών που χτες σκόρπισαν φρίκη κοντά στην πόλη Ουλούκισλα του νομού Νίγδης, σκοτώνοντας έναν, υπαξιωματικό, έναν αστυνομικό, έναν οδηγό και τραυμάτισαν 7 στρατιώτες. 
Εντοπίστηκε πως οι τρομοκράτες που πιστεύεται πως είναι μέλη της Αλ Κάιντα, είναι ο 18 ετών Ε.Σ. και ο συνομήλικος του ο Ε.Α. που κατάγονται από την Αλβανία, και ο 23 ετών Τ. Ρ. που είναι πολίτης Κοσσόβου. 
Σύγκρουση ξέσπασε χτες ανάμεσα σε τρομοκράτες που επέβαιναν σε ταξί και σε δυνάμεις ασφαλείας που θέλησαν να το ελέγξουν σε τμήμα της οδού Ουλούκισλα –Αδάνων. Οι τρομοκράτες αφού σκότωσαν τον επιλοχία Στρατοχωροφυλακής Αντίλ Κοζάνογλου, τον αστυνομικό Αντέμ Τσομπάν και τραυμάτισαν επτά στρατιώτες, έκλεψαν φορτηγό του οποίου σκότωσαν τον οδηγό ονόματι Τουράν Γιασάρ και διέφυγαν. 
Μετά από το περιστατικό, 2 από τους τρομοκράτες συνελήφθησαν όταν μετέβησαν με μονάδα υγείας. 
Από την ανάκριση των τραυματισμένων τρομοκρατών έγινε αντιληπτό πως ο ένας είναι ο αλβανικής καταγωγής 18 ετών Ε.Σ. και ο 23 ετών Τ. Ρ. που είναι πολίτης Κοσσόβου. Επίσης και ο 18 ετών Ε.Α. που διέφυγε χτες και συνελήφθη αργότερα, επίσης εντοπίστηκε πως είναι πολίτης Αλβανίας. 
Πάνω στους τρομοκράτες βρέθηκαν 3 Καλάσνικοφ, 2 πιστόλια και 7 χειροβομβίδες, ενώ εντοπίστηκε πως έπιασαν ταξί για να τους πάει στην Κωνσταντινούπολη. Διώξεις ασκήθηκαν και για τους τρομοκράτες και για τον ταξιτζή που τους πήρε για να πάνε από το Χατάι στην Κωνσταντινούπολη. 
Μήπως, όμως θα έπρεπε να ασκηθούν διώξεις κατά των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, που δραστηριοποιούνται στην Αλβανία, στο Κόσοβο και σε άλλες βαλκανικές χώρες, στρατολογώντας φανατικούς ισλαμιστές (έναντι μισθού, φυσικά), για να πολεμήσουν στην Συρία, δολοφονώντας γυναικόπεδα, αλλά και μέσα από εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, να προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους Σύριους και να εγκαταστήσουν ένα ισλαμικό χαλιφάτο (πάνω στους δρόμους των ενεργειακών αγωγών); 
Μήπως θα έπρεπε να κατηγορηθεί και ο ίδιος ο τούρκος πρωθυπουργός, για ηθική αυτουργία, αφού με χρήματα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (οι οποίες βρίσκονται υπό την άμεση εποπτεία του Ερντογάν), χρηματοδοτούνται τρομοκρατικές ενέργειες τόσο στην Συρία, όσο και στην... Νιγηρία; 
Γεωργίου Μιχαήλ 
Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!" 
Πληροφορίες από "Τουρκικά Νέα"
















defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com