Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ποιο πλεόνασμα; Υποστράτηγος δηλώνει: "Αποχωρώ γιατί δεν αντέχω οικονομικά"!!!



Υποστράτηγος δηλώνει δημοσίως ότι φεύγει από το στράτευμα “για λόγους οικονομικούς”. Ο υποστράτηγος Ιωάννης Τσακνής κατά την αποχαιρετιστήρια ομιλία του στα στελέχη της Ι Μεραρχίας Πεζικού είπε:

“Αν ήταν να επιλέξω από την αρχή το τι θα γινόμουν στη ζωή μου θα επέλεγα και πάλι το λειτούργημα του αξιωματικού. Δεν με αποστρατεύουν, εγώ φεύγω για οικονομικούς λόγους" είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τσακνής.

Όπως γράφει το laos-epea.gr:“Ο φίλος Γιάννης, ο οποίος υπήρξε υπόδειγμα στις μονάδες των καταδρομών, όπου και υπηρέτησε και δέχθηκε κολακευτικά σχόλια για την οργανωτική και επιχειρησιακή του επάρκεια από τον κ. Καββαδία, εκφράζει μέσω της ομιλίας του, το σύνολο των στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων, τα οποία έχει αποφοιτήσει από τη ΣΣΕ και τη ΣΜΥ. Η προαγωγή του κ. Τσακνή σε Υποστράτηγο τον υποχρέωνε να μετακινηθεί οικογενειακά από τη Νάουσα, όπου διαμένει μόνιμα, σε άλλο σχηματισμό (Αθήνα, Θεσσαλονίκη), με ό,τι αυτό συνεπάγονταν στο να αντεπεξέλθει τα έξοδα! Δυστυχώς την ώρα που η πατρίδα χρειάζεται όσο ποτέ, αξιόλογα στελέχη στον Ελληνικό Στρατό, οι εκάστοτε κυβερνώντες έχουν εξαθλιώσει τους αξιωματικούς μας με περικοπές των μισθών τους, οι οποίες άγγιξαν και το 60%!


Αλήθεια τι έπρεπε να κάνει ο Στρατηγός Τσακνής αν έμενε στην υπηρεσία και μετακινούνταν στην Αθήνα π.χ. για να επιβιώσει; Να δουλεύει το βράδυ... ταξιτζής, μεταφέροντας τους στρατιώτες του στο Πεντάγωνο; Μόνο η λέξη ντροπή είναι κατάλληλη να περιγράψει όσους θριαμβολογούν γιατί θα μοιράσουν ένα πεντακοσάρικο, ενώ όπως μας είπε ο φίλος απόστρατος Στρατηγός Αλέξανδρος Τρομπούκης, θα το πάρουν μόνο οι επαγγελματίες οπλίτες και όχι τα στελέχη που αποφοίτησαν από τις παραγωγικές σχολές, όπου και μπήκαν με πανελλήνιες εξετάσεις και  όχι από τα... βουλευτικά γραφεία!

Προσωπικά συγχαίρω τον Στρατηγό Τσακνή γιατί δεν δίστασε να πει αλήθειες που αντικατοπτρίζουν το σύνολο των αξιωματικών και μονίμων υπαξιωματικών μας. Προσωπικές ευχές στον ίδιο, στη σύζυγό του Αθηνά, τα παιδιά και την οικογένειά του να είναι πάντοτε γεροί. Μακάρι καταδρομείς αξιωματικοί όπως ο κ. Τσακνής να βγαίνουν πάντοτε από την Σχολή Ευελπίδων”.























































onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com