Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Ρόδου με τον νέο Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ ...




Το νέο διοικητή της 95 ΑΔΤΕ υποστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή δέχτηκε  σε εθιμοτυπική επίσκεψη ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς.
Σε εγκάρδιο κλίμα οι δύο άντρες συζήτησαν θέματα συνεργασίας του Στρατού με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την κοινωνία.
Ο νέος διοικητής που υπηρετούσε μέχρι πριν στην Ταξιαρχία του Έβρου υπογράμμισε ότι είναι εξαιρετική τιμή γι’ αυτόν η ανάληψη καθηκόντων στη διοίκηση της σημαντικότερης Μεραρχίας της Ελλάδας, όπως τη χαρακτήρισε και ενημέρωσε ότι την Κυριακή θα πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσκεψη στη Μεγίστη, για συμβολικούς λόγους.
Ο κ. Κουσουρνάς επισήμανε την ανάγκη στενής συνεργασίας του Στρατού με την Αυτοδιοίκηση για την αντιμετώπιση πυρκαγιών κατά τη θερινή περίοδο θέμα για το οποίο ο νέος διοικητής της 95 ΑΔΤΕ υπογράμμισε πως θα δοθούν οι σχετικές οδηγίες.
Ο δήμαρχος του ευχήθηκε καλή θητεία στα νέα του καθήκοντα και ο υποστράτηγος τόνισε ότι η εξωστρέφεια είναι το χαρακτηριστικό που διακρίνει πλέον το Στρατό Ξηράς.













aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com