Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΚΑΙΡΟ...ΕΛ.ΑΣ.: Έχει υπό στενό αστυνομικό κύκλο τους εκτελεστές του Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη...




H Αντιτρομοκρατική μετά από εξονυχιστικές έρευνες για τον εντοπισμό των εκτελεστών των μελών του Λαϊκού Συνδέσμου οδηγήθηκε στην καρδιά του οργανωμένου εγκλήματος που δρα στη χώρα!
Υπενθυμίζουμε ότι την ευθύνη των εκτελέσεων την είχε αναλάβει η άγνωστη μέχρι τότε οργάνωση Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις.
Ήδη έχουν στοχοποιήσει ως υπόπτους για τη δολοφονία των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνηδύο σεσημασμένους ποινικούς, ενώ πίσω από αυτούς προσπαθούν να ταυτοποιήσουν ένα ολόκληρο κύκλωμα «νονών» του υποκόσμου και μελών τρομοκρατικών ομάδων , οι οποίοι- σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέγουν οι διωκτικές Αρχές- δημιούργησαν την οργάνωση αυτή προκειμένου να τη χρησιμοποιούν ως «σφραγίδα» εάν και όποτε τη χρειαστούν.
Οι πρώτες ενδείξεις, όπως γράφει σήμερα η «Real News», για τα δύο συγκεκριμένα πρόσωπα που βρίσκονται πλέον υπό στενό αστυνομικό κλοιό, ως οι δύο αδίστακτοι εκτελεστές του Νέου Ηρακλείου, προέκυψαν από παράλληλες έρευνες άλλων υπηρεσιών ασφαλείας και για εντελώς διαφορετικές υποθέσεις.
Τα στοιχεία που αποσπασματικά συγκεντρώθηκαν ανέφεραν ότι ένας 30χρονος με ποινικό παρελθόν και χρήστης κοκαΐνης, σε τηλεφωνική του συνομιλία με άλλον κακοποιό, αναφέρθηκε με υπονοούμενα στη διπλή δολοφονία των μελών του Λαϊκού Συνδέσμου.
Όπως ήταν φυσικό, αυτό το στοιχείο δόθηκε αμέσως στην Αντιτρομοκρατική και από τον πρώτο έλεγχο προέκυψαν εξαιρετικά ενδιαφέροντα για την έρευνα της υπόθεσης στοιχεία.
Ο συγκεκριμένος 30χρονος, σύμφωνα με την εφημερίδα, είχε «ιδιόρρυθμη βάδιση», όπως ο δράστης της διπλής δολοφονίας, και στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για βομβιστική επίθεση.
Συνεχίζοντας τις έρευνες οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής εντόπισαν κι έναν δεύτερο ποινικό, ο οποίος συνδέεται στενά με τον βασικό ύποπτο. Αυτός είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε ένοπλες ληστείες και ήταν ύποπτος για απόπειρα δολοφονίας.
Η Αντιτρομοκρατική προχώρησε σε σαρωτικές έρευνες και καταγραφή όλων των σχέσεων και των επαφών των συγκεκριμένων υπόπτων. Έχοντας στη διάθεσή της όχι μόνο τα πλήρη στοιχεία τους αλλά μέχρι και τα «παρατσούκλια» με τα οποία επικοινωνούσαν κωδικά με πολλούς σεσημασμένους, χαρτογράφησαν όλες τις κινήσεις τους πριν και μετά τη διπλή δολοφονία του Νέου Ηρακλείου και σε βάθος χρόνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν συνδέσεις των δύο με «μεγάλα ονόματα» του εγκλήματος αλλά και με κυκλώματα λαθρεμπόρων και εκβιαστών.
Μία από αυτές τις διασυνδέσεις τους ταυτίζεται, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, με στενό κύκλο κακοποιών «μεγάλου βεληνεκούς» για τους οποίους ήδη οι επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής είχαν στοιχεία ότι συνεργάζονται με μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων που βρίσκονται στη φυλακή και αλληλοϋποστηρίζονται, τόσο για την προμήθεια οπλισμού όσο και για «περίεργες βομβιστικές επιθέσεις εκφοβισμού» κρατικών λειτουργών, χωρίς ταυτότητα».
Πρόκειται για τον συγκεκριμένο δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ ποινικών και μελών τρομοκρατικών οργανώσεων.
Όπως αναφέρεται σε απόρρητη αναφορά που επικαλείται η εφημερίδα, η επίθεση στο Νέο Ηράκλειο έγινε προκειμένου το συγκεκριμένο σκοτεινό κύκλωμα να αποκτήσει «αξιόπιστη σφραγίδα ένοπλης οργάνωσης την οποία χρησιμοποιεί εκβιαστικά ή εκδικητικά το ποινικό μέρος της συμμαχίας αυτής».












































defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com