Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ζιαζιάς διαβάζει τα tweets Κωσταράκου και απαντά - BINTEO ...



Παλιά λέγαμε ότι τα γραπτά μένουν. Στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μένουν…τα tweets που κάνουν οι χρήστες του. Κι ένας απ΄ αυτούς είναι και ο Α/ΓΕΕΘΑ. Επιλογή που σίγουρα το έχει ξεχάσει στηρίχθηκε μέχρι παρεξηγήσεως από το Onalert , όταν οι περισσότεροι -και κυρίως όσοι σήμερα τον αποθεώνουν- τον “κατακρεουργούσαν” και τον ειρωνευόντουσαν.

Μερικά από τα tweets που “σημάδεψαν” την μέχρι στιγμής θητεία του διάβασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Onalert ο πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς. Έχουν σχέση με τις περικοπές στους στρατιωτικούς. Είπε κι άλλα ενδιαφέροντα “παρασκηνιακά” ο Αρχηγός. Όπως τι του έκανε εντύπωση στην πρώτη επαφή των Αρχηγών με τον ΥΕΘΑ τότε Πάνο Παναγιωτόπουλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com