Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Χάος από τρακτέρ & αστυνομία στην Ηγουμενίτσα!




“Αποκλεισμένη” από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρέμενε μέχρι αργά το βράδυ η Ηγουμενίτσα, μετά την αιφνιδιαστική κίνηση των αγροτών να εισέλθουν στην πόλη και να προσπαθήσουν να προσεγγίσουν το λιμάνι!
Αστυνομικά μπλόκα έχουν αναπτυχθεί στο Μαυρούδι, στη διασταύρωση της Νέας Σελεύκειας, στην είσοδο της πόλης στο ύψος του γηπέδου αλλά και στην παραλιακή οδό, μπροστά από το “Πάνθεον”, όπου και κατόρθωσαν το απόγευμα οι αστυνομικοί να σταματήσουν τα πρώτα τρακτέρ πριν φτάσουν στο λιμάνι.
Η παραλιακή οδός της Ηγουμενίτσας, από τη μια κατεύθυνση έχει αποκλειστεί και από την άλλη έχει αντιστραφεί ώστε να πηγαίνει προς το λιμάνι, ώστε να εξυπηρετηθεί η κυκλοφορία, δημιουργώντας έτσι μια κατάσταση… αλαλούμ στο κέντρο της πόλης, αφού πλέον η κίνηση ουσιαστικά εξυπηρετείται μόνον από την οδό Κύπρου.
Οι αγρότες αιφνιδίασαν την αστυνομία αφού άρχισαν να εισέρχονται μεμονωμένα στην πόλη από δευτερεύουσες οδούς.
Να σημειωθεί ότι-σύμφωνα με το epiruspost.gr- οι αγρότες είχαν προγραμματίσει δίωρο συμβολικό αποκλεισμό του λιμανιού το μεσημέρι της Τρίτης, ώρα που δεν υπάρχουν προσεγγίσεις πλοίων, κίνηση που δεν τους επετράπη αφού στο χώρο συγκέντρωσης αποκλείστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα η κατάσταση να οξυνθεί και να φτάσει στις σημερινές εξελίξεις.

















epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com