Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Στο Άγιο Όρος ο Σαμαράς με άνθρωπο που μπορεί να φέρει ανατροπές στις κρίσεις!!!!





Όσο ο Κωσταράκος θα βρίσκεται στην “Πόλη του Φωτός” επί τριήμερο “χαλαρός” ότι όλα είναι ρυθμισμένα για ανανέωση της θητείας του στη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα είναι στο Άγιο Όρος. Τι σχέση έχει αυτό θα πείτε; Ο Σαμαράς δεν πάει μόνος του στο Άγιο Όρος. Θα έχει δίπλα του τον γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο ο οποίος έχει μεγάλες άκρες στο Άγιο Όρος. Και λοιπόν θα αναρωτηθείτε τι σχέση έχει αυτό με τις κρίσεις.
Ο Μπαλτάκος γνωρίζει από παλιά τον σημερινό Α/ΓΕΝ Βαγγέλη Αποστολάκη. Από την εποχή που ο Αποστολάκης ήταν βατραχάνθρωπος και μετά διοικητής των βατραχανθρώπων της ΜΥΚ. Να μην έχει κανένα ενδιαφέρον για τον παλιό γνωστό; Κάτι θα πει στον Σαμαρά μέσα στο γενικότερο πνεύμα κατάνυξης του Αγίου Όρους. Ο Αποστολάκης είναι ο πιθανότερος διάδοχος του Κωσταράκου αν το πράγμα στραβώσει για τον νυν Αρχηγό. Όλα μέχρι και χθες έδειχναν ότι είναι ρυθμισμένα. Αλλά επειδή ο Κωσταράκος έχει απεναντί του ισχυρότατο μέτωπο αντίδρασης και έναν μόνο εξασφαλισμένο υποστηρικτή τον ειδικό γραμματέα Αντώνη Οικονόμου,όλα παίζονται.
Άρα στο Άγιο Όρος πολλά μπορούν να συμβούν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η εβδομάδα που έρχεται είναι κρίσιμη για τους αγωνιούντες αρχηγούς.















http://armynews.gr/?p=15903

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com