Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Πέφτουν βροχή οι φυλακές στο “γαλλικό στρατηγείο” της Λάρισας!




Δεν φθάνει που αδειάζουμε τις μονάδες των συνόρων μας για να “γεμίσουμε” το γαλλικό στρατηγείο της Λάρισας έχουμε και προβλήματα με στρατιώτες οι οποίοι αρνούνται να μετατεθούν εκεί.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλουν στον Σπάρτακο στρατιώτες βγήκαν παραπονούμενοι σην αναφορά και εξέφρασαν την αντίθεση τους στην συμμετοχή στο Ευρωπαικό Στρατηγείο και στην επέμβαση στην Κενροαφρικανική Δημοκρατία. Υποστήριξαν ότι οι όροι της υποχρεωτικής στράτευσης και ο όρκος που έδωσαν να υπερασπίσουν το Σύνταγμα και την Άμυνα της χώρας δεν έχει καμιά σχέση με την επέμβαση ενάντια σε έναν λαό που δε μας χωρίζει τίποτε, για τα συμφέροντα μιας ξένης χώρας και των εταιρειών της.
Αποτέλεσμα; 20 μέρες φυλάκιση και ξεκίνησαν ανακρίσεις ώστε να τους οδηγήσουν σε Στρατοδικείο! Απειλώντας τους γιατί ζήτησαν μετάθεση σε άλλη μονάδα και υπηρεσία.
Μέχρι στιγμής σύμφωνα με το σήμα 19 Διαβιβαστές, 10 στρατιώτες με ειδικότητα έρευνα-πληροφορική και 6 πεζικάριοι μετακινούνται στη Λάρισα!













http://armynews.gr/?p=15837

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com