Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Κράτος οπερέτα! Οι υπουργοί και ο Αρχηγός έφθασαν Κεφαλονιά όχι όμως τα εφόδια!!!




Η προχειρότητα με την οποία για λόγους εντυπώσεων και μόνο ενεργοποίησαν τον Δευκαλίωνα από το ΓΕΕΘΑ έχει κωμικοτραγικά αποτελέσματα. Δύο πλοία του Στόλου βρίσκονται ένα 24ωρο ανοιχτά της Κεφαλονιάς ,αφού δεν μπορούν να δέσουν σε λιμάνι λόγω των καταστροφών που έχουν υποστεί!!!
Αντί λοιπόν να σχεδιαστεί η επιχείρηση μεταφοράς με άλλο τρόπο έγινε ολόκληρο “σώου” με αφίξεις υπουργών ,του Α/ΓΕΕΘΑ και του Αρχιεπισκόπου για να έχουν οι τηλεοράσεις να παίζουν την “κινητοποίηση” της κρατικής μηχανής!
Οι Κεφαλονίτες έχουν αρχίσει να τα “παίρνουν” στο κρανίο αφού ξέρουν ότι ένα αρματαγωγο με χρήσιμο υλικό ,όπως τρόφιμα,κουβέρτες,χημικές τουαλέτες και άλλα πολλά κάνει …βόλτες ανοιχτά του νησιού με τον καπετάνιο του να ποσπαθεί να βρει κάποιο σημείο για να δέσει και να ξεφορτώσει!
Το ρίσκο που καλείται να πάρει είναι μεγάλο αφού το βάθος που έχει στους χάρτες του για κάποιες παραλίες που θα μπορούσε να πιάσει για να ξεφορτώσει είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχει αλλάξει λόγω των σεισμών! Κρίθηκε λοιπόν απαραίτητο να αναχωρήσει από την Αθήνα -τώρα- ομάδα ΜΥΚ για να πάνε στην Κεφαλονιά να βουτήξουν και να καθοδηγήσουν τα πλοία του ναυτικού που μπορούν να προσεγγίσουν! Δηλαδή στείλαμε πρώτα τους υπουργούς και τους Αρχηγούς και μετά στέλνουμε όσους πραγματικά χρειάζονται.
Επειδή και η χαρτογράφηση των παραλιών θέλει χρόνο εξετάζεται και μια άλλη λύση . Να μεταφερθούν όσα εφόδια είναι εφικτό να μεταφερθούν με διαδοχικές πτήσεις του ελικοπτέρου Chinook που βρίσκεται στο νησί. Κόλαση!!!





















http://armynews.gr/?p=14874

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com