Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Η Βουλή διερευνά ποινικές ευθύνες της Τίνας Μπιρμπίλη καθώς και των Καλαφάτη, Μπούγα και Νεράτζη ...



Τυχόν ποινικές ευθύνες της τέως υπουργού Περιβάλλοντος και στελέχους σήμερα του Υπουργείου Εξωτερικών Τίνας Μπιρμπίλη, των τέως υφυπουργών Ανάπτυξης Σταύρου Καλαφάτη, Ιωάννη Μπουγά, Αναστάσιου Νεράτζη, του σημερινού υφυπουργού ΠΕΚΑ Ασημάκη Παπαγεωργίου και του τέως γενικού γραμματέα του υπουργείου Ανάπτυξης και σημερινού βουλευτή Κωνσταντίνου Μουσουρέλη. Η δικογραφία που διαβιβάστηκε μέσω της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου στη Βουλή αφορα σε ματαίωση επένδυσης, άνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ για εξόρυξη ζεολίθου στην περιοχή του Έβρου.
Η προκαταρκτική έρευνα διενεργήθηκε απο την Εισαγγελία Ορεστιάδας μετά απο μήνυση κατα των πολιτικών προσώπων που υποβλήθηκε από εκπρόσωπο της εταιρείας Ν. Αλεξανδρίδης και Σία στην οποία τους αποδιδονταν ευθύνες γιατί ματαιώθηκε επένδυση για απευθείας ανάθεση του έργου εξόρυξης ζεολίθου, σε έκταση 161 στρεμμάτων στην περιοχή Πετρωτά του Έβρου. Οι ενέργειες αυτές φέρονται να είχαν ως συνέπεια να προκληθεί ζημιά στην επίμαχη εταιρεία, αλλά και στο Ελληνικό Δημόσιο.










http://armynews.gr/?p=14882

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com