Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Νέες σοκαριστικές συνομιλίες Ερντογάν! Ζητά "ρουσφέτι" για βίλες!




Απίστευτες αποκαλύψεις για τον Ερντογάν που καταρρίπτουν την εικόνα του άσπιλου. Ο νέος κύκλος αποκαλύψεων δημοσιεύτηκε στο τουίτερ στον λογαριασμό “haramzadeler” κι έχει να κάνει με συνομιλίες του πρωθυπουργού Ερντογάν με την Σουμεγιέ Ερντογάν, τον επιχειρηματία Λατίφ Τορμπάς και άλλους επιχειρηματίες .

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία που δημοσιεύεται, σχετίζεται με τον πρώην υπουργό Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας Ερντογάν Μπαϊρακτάρ που παραιτήθηκε μετά από την επιχείρηση κατά των ρουσφετιών.

Στην συνομιλία μεταξύ του πρωθυπουργού Ερντογάν και του επιχειρηματία Λατίφ Τοπμπάς αναφέρεται πως η περιοχή στην οποία ο Τοπμπάς κατασκεύασε βίλλες του Ερντογάν είναι περιοχή 1ου βαθμού προστασίας και ζητείται η παρέμβαση του υπουργού Μπαϊρακτάρ για την επίλυση αυτού του θέματος. Μετά από αυτή την συζήτηση ο πρωθυπουργός Ερντογάν καλεί τον Μπαϊρακτάρ και του λέει να βοηθήσει.

Μετά από την δήλωση που είχε κάνει ο νομάρχης Σμύρνης Τζαχίτ Κιράτς πως θα κατεδάφιζε τις βίλλες που είχε κατασκευάσει ο Τοπμπάς, ο τελευταίος καλεί τον Ταγίπ Ερντογάν και του παραπονιέται για τον νομάρχη Κιράτς. Και πριν περάσουν 4 μήνες από την συνομιλία τους, ο νομάρχης μετατίθεται στο Ντιγιαρμπακίρ.

Μετάφραση tourkikanea.gr

























onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com