Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Το κόμμα αποστράτων με νέο πρόεδρο. Ποιο είναι το σχέδιο ...




Έβγαλαν πάλι πρόεδρο στον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας, το κόμμα που έφτιαξαν οι απόστρατοι . Τρίτος πρόεδρος σε διάστημα 18 μηνών ο Χρήστος Χρηστίδης, συγγενής του Κώστα Καραμανλή, με τον οποίο όμως δεν υπάρχουν και πολλά πολλά. Ο Χρηστίδης είχε προσπαθήσει να κατέβει υποψήφιος στις Σέρρες αλλά έπεσε πάνω στο …τείχος των Καραμανλήδων.
Ο Χρηστίδης το πάλευε καιρό το θέμα με την ηγεσία του Συνδέσμου . Τώρα προς τα που θα πάει το κόμμα; Θέλει να “ψαρέψει” στα θολά νερά μεταξύ ΝΔ και Χρυσής Αυγής όπου όπως φαίνεται πολύς κόσμος πάει . Πάει από ΝΔ προς Χρυσή Αυγή . Ο Χρηστίδης -μαζί με τον Φαραντάτο- πιστεύουν ότι μπορούν να μπουν “σφήνα” σ΄ αυτό το χώρο και να “τσιμπήσει” ότι περισσότερο μπορεί.










http://armynews.gr/?p=14832

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com