Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ο "ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ" ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΙΑΖΙΑΣ ...



Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Κ. Ζιαζιάς,ΕΠΙΤΙΜΟΣ  Α/Γ.Ε.Σ., ήταν ένας ενοχλητικός για την Δημόσια Διοίκηση άνθρωπος. Ήταν η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Ήταν ο «άρχοντας» που κατέχει εξουσία, χωρίς όμως εμφανή μειονεκτήματα. Ό,τι χειρότερο δηλαδή για το «βαθύ κράτος» της Ελλάδας που τριάντα χρόνια τώρα είχε μάθει να την εκδίδει προς προσπορισμό του.  Ο κ. Ζιαζιάς λοιπόν κατά την ολιγόμηνη θητεία του ως Αρχηγός Στρατού, προφανώς δεν ενδιαφερόταν για κάποια ξανθιά γραμματέα. Ο κ. Ζιαζιάς προφανώς δεν ενδιαφερόταν για την αγορά κατοικίας, με δάνειο φυσικά. Ο κ. Ζιαζιάς προφανώς δεν ενδιαφερόταν να διορίσει ένα τέκνο του στο Δημόσιο. Ο κ. Ζιαζιάς προφανώς δεν ενδιαφερόταν για μία ακριβοπληρωμένη θέση σε μία ΔΕΚΟ, μετά την αποστρατεία του. Ο κ. Ζιαζιάς προφανώς δεν ενδιαφερόταν για μία πολιτική θέση εξουσίας, έστω και υπηρεσιακή. Ο κ. Ζιαζιάς προφανώς δεν ενδιαφερόταν για την ίδια την καρέκλα του. Το χειρότερο όμως ήταν ότι ο κ. Ζιαζιάς ενδιαφερόταν εντόνως για το λαθρεμπόριο καυσίμων στο Στρατό και τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που ξοδεύονται ετησίως για καύσιμα από το 1974, χωρίς διαγωνισμό και με αμφιλεγόμενη ποιότητα. Ο κ. Ζιαζιάς έπρεπε να φύγει ή να αναγκαστεί να φύγει. Ο κ. Ζιαζιάς έφυγε και πήρε μαζί του μόνο μία λέξη. Τον σεβασμό. Για κάποιους τελείως ανώφελη, για κάποιους το κόστος μιας ζωής…




















http://thedayaftergr.blogspot.gr/2012/07/blog-post_3364.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com