Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΦΕΘΗΚΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ...




Ελεύθερος  με περιοριστικούς όρους ο πρώην διοικητής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης με απόφαση του τουρκικού δικαστηρίου.
Ενώ όλοι περίμεναν την έκδοσή του εντός της εβδομάδας στην Ελλάδα, τελικά επικαλούμενοι το Ποινικό Δίκαιο που υπάρχει στη χώρα, η Τουρκική Δικαιοσύνη τον άφησε ελεύθερο!
Η διαδικασία εκδόσεως του πάντως συνεχίζεται και ο κ. Φιλιππίδης θα παρουσιασθεί εκ νέου στην τουρκική δικαιοσύνη όταν ορισθεί νέα ημερομηνία.
Να σημειωθεί ότι υπάρχει και δεύτερο ένταλμα σύλληψης του Άγγελου Φιλιππίδη που αφορά στην υπόθεση δανείου στον εφοπλιστή Ευθυμίου
Στο πλευρό του, ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου έχει τον αδελφό του, ο οποίος μεταβαίνει για αυτόν τον λόγο στην Κωνσταντινούπολη.










http://www.makeleio.gr/?p=55981

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com