Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΑΥΤΟ ΤΟ SUCCESS STORY ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ...



Aυτό το success story δεν έχει τέλος δυστυχώς για τη χώρα! Τα αστυνομικά τμήματα ασφαλείας έλαβαν διαταγή από το αρχηγείο η οποία αναφέρει:
«Δεν υπάρχουν χρήματα για προμήθεια χαρτιού και αυτοκόλλητης ταινίας για την έκδοση ταυτοτήτων μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Θα προμηθευτούμε νέα ποσότητα αλλά μετά από ένα μήνα και μέχρι να μοιραστούν οι νέες ποσότητες στα τμήματα δεν είμαστε σε θέση κανένας πολίτης να βγάλει ταυτότητα».
Για το λόγο αυτό εκδίδουν μόνο τις απολύτως αναγκαίες ταυτότητες εάν και εφόσον υπάρχει μεγάλη ανάγκη.
Η κατάντια αυτής της χώρας δεν έχει τέλος...Για πιο success story και πιο πλεόνασμα κάνει λόγο η συγκυβέρνηση όταν δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για...προμήθεια χαρτιού;
















defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com