Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

"Αποκαταστήσαμε αδικίες" ,λένε από το ΥΠΕΘΑ για τις επανακρίσεις και την επαναφορά απόστρατου ...


ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ,ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;;


Για “αποκατάσταση εξόφθαλμων αδικιών από τις κρίσεις που έγιναν πέρυσι” κάνουν λόγο από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας,σχετικά με τις επανακρίσεις και την επαναφορά του απόστρατου ταξίαρχου. Κρίσεις που έγιναν επί ημερών Πάνου Παναγιωτόπουλου δηλαδή.

Επισημαίνουν την περίπτωση στασιμότητας 40 αξιωματικών για να προαχθεί άλλος και προσθέτουν ότι “στο τελευταίο ΣΑΓΕ έγιναν μερικώς οι διορθώσεις που έπρεπε” αφήνοντας να εννοηθεί ότι το επιτελείο Αβραμόπουλου θα προχωρήσει και σε περαιτέρω “διορθωτικές κινήσεις” λίγο πριν από τις κρίσεις του Μαρτίου. “Πρέπει να αποκατασταθεί η ηθική τάξη” ,έλεγε αξιωματούχος του ΥΠΕΘΑ.

Το θέμα της “στασιμότητας” δεκάδων αξιωματικών κατά τις περυσινές κρίσεις είχε αναδειχθεί από το Onalert. Ωστόσο αυτό το “γαϊτανάκι” επανακρίσεων και επαναφορών θα πρέπει να κοπεί “μαχαίρι” κάποια στιγμή. Πάντα αυτές οι επανακρίσεις και οι επαναφορές έχουν το άλλοθι της “επανόρθωσης”. Άλλες φορές υπάρχει πράγματι θέμα κι άλλες είναι ανύπαρκτο. Στην προκειμένη περίπτωση από το ΥΠΕΘΑ υποστηρίζουν ότι θα ήταν πολύ μεγαλύτερη αδικία να μην αποκατασταθούν αξιωματικοί με τεράστια προσόντα και ικανότητες.

























onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com