Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ραγδαίες εξελίξεις στα Εξοπλιστικά: Εντοπίστηκαν νέοι ύποπτοι λογαριασμοί και νέες μίζες!!!




Δυο νέοι κατάλογοι απασχολούν την ελληνική δικαιοσύνη: ο ένας βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή διαφθοράς Γεωργουλεα και αφορά τις μίζες που φέρονται να διασκορπίστηκαν από τον Έλληνα μεσάζοντα και ήδη προφυλακισμένο Δημήτρη Παπαχρήστο που εκπροσωπούσε τη Γερμανική wegmann και την προμήθεια των αυτοκινoύμενων πυροβόλων.
Ο Παπαχρηστος ήδη έχει “τσιμπηθεί” να δίνει στον Αντώνη Κάντα περί τα 750.000 ευρώ.
Όμως οι αρχές έχουν στα χέρια τους μια λίστα με κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών από το 2001 έως το 2010 στις οποίες φαίνονται να περιλαμβάνουν ύποπτα εμβάσματα σε άγνωστες ως σήμερα εταιρίες που πλέον βρίσκονται στο στόχαστρο των δικαστικών αρχών.
Η λίστα βρέθηκε μετά από αιφνιδιαστική έφοδο στο γραφείο του ήδη προφυλακισμένου κατηγορούμενου για τα εξοπλιστικά, μεσάζοντα όπλων, Δημήτρη Παπαχρήστου, και την κατέσχεσαν οι ανακριτές διαφθοράς Σπ. Γεωργουλέας και Χριστόφορος Μάρκου, που χειρίζονται την υπόθεση με τις μίζες για την προμήθεια των αυτοκινούμενων πυροβόλων του στρατού από τη γερμανική εταιρία WEGMANN.
Ήδη ο Κάντας , εκλήθη και αποκωδικοποίησε τον κατάλογο ,ενώ επίκεινται νέες κλήσεις.
Σύμφωνα με πληροφοριες καλούν τον Όλαφ Έσλερ, αντιπρόεδρο της WEGMANN, ο οποίος φέρεται να λάδωνε προκειμένου η εταιρία του να εξασφαλίσει τις επίμαχες προμήθειες.
Επίσης καλείται σε απολογία ο Σπύρος Παπαχρήστου, γιος του αντιπροσώπου της γερμανικής εταιρίας στην Ελλάδα Δημήτρη Παπαχρήστου, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί.
Ο δεύτερος κατάλογος ανήκει στον έτερο μεσάζοντα όπλων Πάνο Ευσταθιου ,ο οποίος αφορά περί τα πέντε εκατομμύρια ευρώ , που διανεμήθηκαν από λογαριασμούς του από το το 2002-2009.
Η πλάκα είναι πως οι λογαριασμοί που κατέληξαν τα χρήματα από τον Ευσταθίου , όταν τακτοποιηθούν θα δείξουν ξεκάθαρα τους αποδέκτες μιζών ανοίγοντας κι άλλο τον κύκλο των επίορκων που τα πήραν. Όσο ο Ευσταθιου δεν μιλάει το μόνο που κάνει είναι απλώς να καθυστερεί το αναπόφευκτο για κάποιους μήνες.
Επίσης θέτει σε κίνδυνο την προσωπική του ελευθερία καθώς να θυμίσω πως σήμερα κρίνεται από το Συμβούλιο Εφετών η τύχη του, αν δηλαδή θα παραμείνει ελεύθερος με εγγύηση ´η θα οδεύσει στον Κορυδαλλο για να θυμηθεί τίποτα επιπλέον ονόματα ή μίζες.







πηγή: lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com