Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Τα “τεστ” του Μιχαήλ “τρώνε” αρχηγούς! Πόσους έχει “φάει” μέχρι στιγμής ...



EΠΙΤΙΜΟΙ κκ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ
ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ;;;


Πέρσι ακριβώς την ίδια περίοδο στο Πεντάγωνο ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος είχε κάνει ακριβώς αυτό που έγινε και προχθές. Είχε προσπαθήσει να περάσει επανακρίσεις και επαναφορές αξιωματικών της αεροπορίας. Οι τρεις άλλοι αρχηγοί Γκίνης του ΓΕΣ, Χρηστίδης του ΓΕΝ και Τσαντηράκης του ΓΕΑ αντέδρασαν και δεν μπήκαν καν στη συζήτηση.
Αποτέλεσμα;
Και οι τρεις πήγαν σπίτι τους!
Φέτος ο Κωσταράκος ξαναέκανε το τεστ. Τώρα και οι τρεις είπαν ναι χωρίς δεύτερη συζήτηση. Γενικώς τον Μιχαήλ έχουν αρχίσει να τον φοβούνται υπουργοί και αρχηγοί. Έχει μέχρι στιμγής “φάει” Μπεγλίτη,Αβραμόπουλο,Φράγκο,Παναγιωτόπουλο και τώρα είναι ξανά με Αβραμόπουλο. Και από αρχηγούς; Ζιαζιά και Γκίνη από το ΓΕΣ, Χρηστίδη από το ΓΕΝ ,Τσαντηράκη από το ΓΕΑ και είναι έτοιμος να κάνει το ίδιο με Τσέλιο από ΓΕΣ και Τουρνά από ΓΕΑ. Ο Αποστολάκης του ΓΕΝ μπορεί και να την γλιτώσει.
Είναι τόσο καλός ο Μιχαήλ; Στο “φάγωμα” ναι.










http://armynews.gr/?p=14479

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com