Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Γιατί η κυβέρνηση “λατρεύει” Κωσταράκο! ...





Γιατί ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος έχει τέραστιες συμπάθειες στην κυβέρνηση αλλά στο στράτευμα όσο και να ψάξεις δεν θα βρεις άνθρωπο να πει καλή κουβέντα γι΄ αυτόν;
Ιδού η εξήγηση: Τι δήλωνε ο Κωσταράκος τον Αύγουστο του 2012 για τις περικοπές;
“Είναι απίστευτο πόσο η Πολιτική Ηγεσία, ο Ειδ. Γραμματέας και οι σύμβουλοι του ΥΠΕΘΑ αγωνίζονται για τους μισθούς μας. Είμαστε όλοι μαζί. Για το καλύτερο!”
Και το προχωρούσε και παραπέρα κάνοντας …παρατηρήσεις σ ΄ όσους έγραφαν ότι έρχεται κόλαση περικοπών. Έγραφε στο twitter:
“Όσα λέγονται ή γράφονται για πιθανές μειώσεις μισθών είναι εικασίες και γνώμες. Οι προσπάθειες για το καλύτερο συνεχίζονται. Είμαστε όλοι μαζί!”
Λίγες εβδομάδες μετά έπεφτε η κατραπακιά των περικοπών. Κι εκεί δεν ήταν όλοι μαζί …







http://armynews.gr/?p=14485

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com